Dobre tema
Od sameho zacatku jsem o MX-5 nemluvil jinak nez jako o autu "na cely zivot". Na druhou stranu, stacilo si vzpomenout na S2000 a uz jsem mel chut podavat inzerat... S2000 jsem postupne zavrhnul diky jejim udajnym nedokonalostem a vyssim provoznim nakladum, ktere mi motor proste nenahradi. Beru to tak, ze tahle auta o motoru az tak nejsou... Ale ne ze by me to auto nechavalo chladnym - ted kolem Vanoc jsem zrovna v Brne videl nadhernou zlutou s HT a bylo dost tezke ji zase z hlavy dostat pryc. S autem jsem delsi dobu nic moc nedelal a jen setril. Nez jsem se rozhoupal a rozhodl konecne do neceho investovat, mel jsem nasetreno dost na svuj dalsi konicek - motorku... A tak prisla i otazka, co s MX-5? Rozhodne bych nechtel jit cestou nejakych "racing" uprav, spis jen podtrhnout dobre vlastnosti auta a zachovat ho jako kazdodenni auto, ktere cloveka bavi pri ceste do prace, do skoly... I tak v tom ale stejne utopim velmi nerozumne castky, ostatne u auta neni asi zadna "investice" rozumna
Nejvetsim strasakem pro moji Miatku je v soucasne dobe rozhodne NC(fl). To auto se mi hodne libi a pri svezeni me taky dostalo. Nastesti je moje NB v takovem stavu a s takovym najezdem, ze bych za ni moc nedostal. No a kdyz ji zase uvedu do stavu lepsiho, coz bych snad uz konecne mel, tak uz ji neprodam
Jinak k tem vysennym autum - pro me je to urcite RX-8, S2000 v posledni limitovane serii a NSX.