Moje malé auto už nemá pětistupňovou převodovku. Ani otevřený diferenciál. Ale hotovo ještě není...
- Poslední fotka Potvory s otevřeným diffem a pětistupňovou převodovkou...
Vyndat převodovku a vlastně vše staré bylo docela v pohodě, až na poloosy. Ty jsou snad přirostlé do těhlic. Stálo mě to rozseklý prst a naznal jsem, že raději seženu "nové" těhlice.
- Tolik prostoru pro... aktivity...
Momentálně je v autě převodovka, diff a zbývá jen vyhodit staré těhlice, dát nové, plus poloosy a může se drandit. To se snad stihne do konce týdne. Už se těším na to, až za mnou budou zůstávat dvě čáry.
Celé tohle upravování aut je pro mě poněkud ambivalentní zážitek. Tunit nějakej pekáč nikdy nebyl můj dětský sen. Já byl dycky skromnej a chtěl jsem svoji vlastní lokomotivu. Nebo letadlo. Takže celé tyhle zážitky s Potvorou pro mě mají dvě roviny. Na jednu stranu mě strašně sere drbat se do funkční věci, víkendová akce se protahuje a stojí to víc peněz a tak. Ale nadruhou stranu mám docela radost z toho, že se posouváme dál. Já se posouvám v rovině schopností a dovedností a auto se zase dostává do nějaké takové formy, která se mi líbí... Trochu bych se rozfilozofoval, ale nechám si to do článku