mx-5nd2.0 píše:Pleteš se moc já mám MX5 2.0 ND v top výbavě a konkurence není na dosah. To jsem si sakra prověřil a ozkoušel. Mustang je právě něco úúúúúúúplně jiného. Než se s Mustangem rozjedeš, já už jsem doma. Na okreskách bys musel v Mustangu potkat Stiga, aby měl koule jet pilu (dtto ten Jaguar). Oproti tomu honit MX5 zvládne po čase každý. A opravdu srovnatelná lehčí auta, jako BMW, Mercedes nebo Porsche začínají opravdu někde jinde. Takže Mustang i ten Jaguar se sice opravdu dají koupit jen o chlup dráž. Ale to je v základu a je to o úplně jiné filozofii. Spíše o prezentaci a dospělosti
cafe-racer píše:mx-5nd2.0 píše:Pleteš se moc já mám MX5 2.0 ND v top výbavě a konkurence není na dosah. To jsem si sakra prověřil a ozkoušel. Mustang je právě něco úúúúúúúplně jiného. Než se s Mustangem rozjedeš, já už jsem doma. Na okreskách bys musel v Mustangu potkat Stiga, aby měl koule jet pilu (dtto ten Jaguar). Oproti tomu honit MX5 zvládne po čase každý. A opravdu srovnatelná lehčí auta, jako BMW, Mercedes nebo Porsche začínají opravdu někde jinde. Takže Mustang i ten Jaguar se sice opravdu dají koupit jen o chlup dráž. Ale to je v základu a je to o úplně jiné filozofii. Spíše o prezentaci a dospělosti
Nepletu se vůbec, ono je to dáno tím že zatímco ty jsi reálný zákazník , v téhle situaci jsi už byl a pro Mazdu ses rozhodl, já jsem prostě někde jinde. Hledám auto pro zábavu jako druhé , spíš vlastně třetí auto ke dvěma daily a notabene motorce. Je mi úplně fuk jaký má jízdní vlastnosti, mazda nemazda, nepotřebuju (a nechci!) řezat zatáčky, nepotřebuju se s nikým nahánět, chci aby mi to auto dělalo radost a osmiválec v mustangu mi dá té radosti víc (vyzkoušeno) - jen prostě není k mání za peníze, který jsem ochotnej do toho dát. Narozdíl od mazdy. Takže až budu mít mega na auto pro zábavu, nebude to mazda. Toť vše.
BTW zrovna rozjezdy jsou pro Mustang docela adekvátní disciplína, ale to už odbočujeme...
mildahb píše:protože drahá polovička už na moto nechce
mx-5nd2.0 píše:Mustang jsem v takové situaci sice nařídil, ale je jich kolem dost (3) a jezdí v provozu poklidek a zrychlení si nechávají na delší rovinky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 310 návštevníků