František byl v posledním týdnu velice pracovitý.
Začalo to nenápadně...
- Před vypálením...
Omotané a oimpregnované svody se ocitly v autě a bylo třeba jet to trochu vypálit. To byla dost velká prdel. Na semaforech to vypadalo, že auto hoří, po několika minutách jízdy se při zastavení najednou vynořil
olbřímí oblak dýmu. Prostě sranda. Pak to zničeho nic skončilo. A bylo.
- Potom...
Co následovalo? No přece zase nějakej servis. Po ráně na kolo předčasně odumřel čep řízení. No, kamarád poskytl dílnu, tak jsem rovnou udělal všechno, co mě zrovna napadlo. Takže čepy a excentry, které mi už chvilku ležely doma. Ne, že by to šlo úplně po másle...
- Na zvedáku se pracuje hned mnohem líp...
- To ale neznamená, že by to šlo jak po másle. Burn motherfucker, burn!
- Shiny new parts!
Ale nakonec se povedlo. Stačila trocha násilí a nepřežil to jen jeden 'vytahovák čepů'. Chacha. No, ale menší hluk při cuknutí s řízením (na místě zůstal). Tak jsem ještě přiobjednal táhla, protože mi přišlo, že jedno z nich mělo trochu vůli.
- Tak když už na to hrabu, tak to udělám vše...
Nakonec ještě geometrie. S novýma dílama bylo vidět, že se nastavuje mnohem radostněji. A pak projet. Ach jo. To auto je
TAK boží!
- Nutno říct, že Vyzina v Medlánkách odvedl perfektní práci.
Menším rozladěním je, že ta potvora čas od času stejně lupne. Při rozjezdu se občas něco ozve zepředu. Ale jen při rozjezdu. Jinak je to tomu autu úplně jedno. Přenos váhy, nic. Hm. Asi prostě magie. Nebo mi nějak blbě rezonujou spodkem rány, když se vejfuk trefí do výztuhy u diffu (to protože se silentbloky po relativně nedávné době prověsily a výfuk je teď proklatě nízko, nové jsou na cestě). To auto mě prostě chce nasrat. Asi ho inspiruje něco v mém okolí, co mám taky dost rád
A co jinak?
No, už s tou věcí mám najeto 42 tisíc kilometrů.
V procesu je momentálně výroba výhřevu zadního okna. Timer pro výhřev už jsem vymyslel a mám na stole rozdělanej prototyp. Stačí dodělat, proměřit pár kabelů a je to hotovo
Až nebudu línej, tak konečně vyprintím středovej kastlík. A taky možná panel pro nějaké moje srandy.