Lip na NAčko

Lip na NAčko

Příspěvekod Renee » 15 zář 2017, 11:51

Zdarte,

chystám se na NAčko objednat si tenhle lip https://www.carparts-online.de/c-00192- ... 89-98.html

Chci se zeptat:
1) máte někdo ověřený jiný zdroj lipů podobného vzezření za levnější peníz? (59€)
2) chcete ho někdo taky? Nebo něco jiného z toho shopu? Naposled jsem tam kupoval třeba zatmavené blinkry na NAčko, a teď k tomu asi vezmu rozpěru do motoru.

Dík
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?
Renee

Re: Lip na NAčko

Příspěvekod buteo » 15 zář 2017, 20:13

Ahoj,
Vzal bych taky jeden lip na NA.
A navíc můžu nabídnout dopravu z Německa zdarma. Domnívám se totiž, že jejich "Versand kostenlos ab 30€" platí pouze v Německu a za dodání k nám by určitě něco chtěli. Dokážu zařídit dodání ke kamarádce do Německa a od ní bezplatnou bezpečnou dopravu ke mně.
Pokud by tě to zajímalo, můžem pokračovat v diskusi přes SZ.
buteo

Příspěvekod thestyleofnostyle » 15 zář 2017, 20:52

Taky bych vzal jeden :)
'92 Miata NA6
thestyleofnostyle

Příspěvekod Renee » 16 zář 2017, 02:10

Objednávat to plánuju v pondělí zrána. Ještě jsem si zboží nenaklikal do objednávky takže jsem poštovné ještě nezkoumal, nicméně posledně jsem od nich objednával dvě sady blinkrů na NAčko a poštovné bylo 15€ až ke mě domů. V neděli dám vědět, jak Buteovi ohledně jeho nabídky dopravy tak ostatním ohledně plateb a převzetí.

...cíleně jsem totiž nedělal GB, protože nejsem zrovna ve vatě, takže moc toho zboží na sebe vzít taky nemůžu :D
Renee

Příspěvekod Maroš MX » 16 zář 2017, 11:48

Taky se hlásím o lipa, jestli není pozdě :)
Maroš MX

Příspěvekod buteo » 16 zář 2017, 13:41

Renee píše:Objednávat to plánuju v pondělí zrána. Ještě jsem si zboží nenaklikal do objednávky takže jsem poštovné ještě nezkoumal, nicméně posledně jsem od nich objednával dvě sady blinkrů na NAčko a poštovné bylo 15€ až ke mě domů. V neděli dám vědět, jak Buteovi ohledně jeho nabídky dopravy tak ostatním ohledně plateb a převzetí.

...cíleně jsem totiž nedělal GB, protože nejsem zrovna ve vatě, takže moc toho zboží na sebe vzít taky nemůžu :D

No já bych se toho poplatku za dopravu do ČR docela obával:
Rozklikl jsem dole na jejich stránce " Versand und Zahlungsbedingungen" a pokud lip/více lipů patří do "GK7", jak se domnívám, tak poplatek do Tschechische Republik je "Auf Anfrage" = na doptání a tězko bude nižší než 150€ jako do Francie nebo Švajcu.
Já proti tomu nabízím dopravu po Německu zřejmě za 30€ za všechny lipy a ostatní zboží, a pak zdarma do ČR ke mně blízko Brna.
Takže těch 30€ by se rozpočítalo mezi podílníky.

Renee, jestli spěcháš už v pondělí, budeš do toho muset možná sám, ale pro ostatní zájemce nabízím zorganizovat v klidu GB. Nevypadá to, že by ten lip za 59€ byl v nějaké časově omezené akci.

Tak co vy na to?
buteo

Příspěvekod Maroš MX » 16 zář 2017, 15:22

Já můžu klidně počkat. Nespěchám, ale určitě mám zájem. :)
Maroš MX

Příspěvekod Renee » 16 zář 2017, 18:49

Neříkám, že spěchám aby tu lip byl co nejdřív, v pondělí bych objednával z níže uvedeného důvodu. Doprava v jejich režii je docela svižná, o té ceně uvidím, jak říkám, zítra, až to tam naházím a zkusím udělat objednávku. Pokud to bude raketa tak se ti samozřejmě ozvu, Buteo. Na rychlosti dodání mi nezáleží tolik jako na rychlosti objednání.

Časově omezená akce to nebude, nicméně ten lip teď víc jak půl roku neměli skladem a naskladnili jej v pátek, jak jsem vyvěsil vlákno. Pokud na něj čeká 20 maníků jako jsem já, tak je možné že ho dlouho mít nebudou. Nemám tušení kolik jich mohli naskladnit. Proto chci objednat co nejdřív, jistota je jistota.
Renee

Příspěvekod Dacan » 17 zář 2017, 09:18

mám zájem pokud je to z měkčeného plastu, což asi je :)
Dacan

Příspěvekod buteo » 17 zář 2017, 10:05

Tak jsem se znovu zahleděl na ty stránky. Vypadá to, že to dopravné by nemělo být tak dramatické:
Zřejmě pro lip platí doprava po Německu zdarma a k nám za 14,50€.
Každopádně Renee počkáme na poznatky z tvého průzkumu a podle toho pak zvážíme GB.

Dacan: měkký plast - píšou, že je to z kvalitního ohebného ABS
buteo

Další

Zpět na Inzerce/bazar