Renee píše:Objednávat to plánuju v pondělí zrána. Ještě jsem si zboží nenaklikal do objednávky takže jsem poštovné ještě nezkoumal, nicméně posledně jsem od nich objednával dvě sady blinkrů na NAčko a poštovné bylo 15€ až ke mě domů. V neděli dám vědět, jak Buteovi ohledně jeho nabídky dopravy tak ostatním ohledně plateb a převzetí.
...cíleně jsem totiž nedělal GB, protože nejsem zrovna ve vatě, takže moc toho zboží na sebe vzít taky nemůžu
No já bych se toho poplatku za dopravu do ČR docela obával:
Rozklikl jsem dole na jejich stránce " Versand und Zahlungsbedingungen" a pokud lip/více lipů patří do "GK7", jak se domnívám, tak poplatek do Tschechische Republik je "Auf Anfrage" = na doptání a tězko bude nižší než 150€ jako do Francie nebo Švajcu.
Já proti tomu nabízím dopravu po Německu zřejmě za 30€ za všechny lipy a ostatní zboží, a pak zdarma do ČR ke mně blízko Brna.
Takže těch 30€ by se rozpočítalo mezi podílníky.
Renee, jestli spěcháš už v pondělí, budeš do toho muset možná sám, ale pro ostatní zájemce nabízím zorganizovat v klidu GB. Nevypadá to, že by ten lip za 59€ byl v nějaké časově omezené akci.
Tak co vy na to?