od evlo » 16 srp 2017, 13:10
Tak boxster (ten prvni) jeste horsi nez miata, jako auto neni tak nemecky nudne jak jsem bal, ale lidi na to cumi jeste vic, proste lidi co na miatu na cumej, tak cumej a tady uz mam nekdy pocit, ze cumej tak jako, "sis na to nakradl", mozna je to jen muj pocit, no, ale tak nejak me prijde, ze stigma znacky bude daleko vetsi minus toho auta nez ta obava z nudy, kdyz je nemecky.
Jinak kdyby nekdo uvazoval o prechodu z mx-5, tak beat to neni, cappuccino to neni ani nahodou, ale treba je to vyrazne lepsi nez 350z co se tyce te zabavnosti a syrovosti, vubec to nepusobi nudne jak treba bmw, vw a jine nemeceke znacky. Treba kdyz to srovnam s SLK, tak je to velmi jine, SLK (coz je taky nemecky roadster) je takove auto na dojizdeni doprace, ale fakt nuda, zadny zazitek z rizeni, to v boxster zvladne dojizdeni, ale na okresce to toceni volantem do zatacek jak v slk neobtezuje, naopak. A to mam mx-5 s manualnim rizenim.
To me dost prekvapilo, rozhodne je to doporucitelne, i v S verzi je to furt velmi dobre, dokonce bych S doporucil, par koniku navic a komfort stale skvely.
Dementni je to, ze clovek ma v CR porsche no, to me zajima jak dopadne.