Velmi ma to mrzí, ale dnes sa zrejme nezúčastním. Veľmi som sa tešil že stretnem nových petrolheadov, no také búrky s krúpami tu vyčínajú že si netrúfam vytiahnuť svojho tátoša
Užili jsme si pěkný výlet (díky organizátorům akce - Jirka&Bára), sešlo se nás 5, takže komornější akce, počasí nakonec skoro taky vyšlo (hradní sprcha).
společné foto
na kopec
a zase zpátky
zřícenina Branč
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
Moc povedená akcička! Hlavně zásluhou parádní organizace a orientace Jirky. Výborný oběd s debatou o autech. Velmi svižné přesuny - takhle jsem si ještě nezajezdil! Zajímavá místa na návštěvu. Osvěžující dešťové přeháňky. Parádní lidi. Zkrátka celý soubor věcí, díky kterým budu na tento den ještě dlouho rád vzpomínat. Děkuju
NC 2.0 Expression To není auto, to je ROADSTER, lásko!
Tento srázek se rovněž vyznačoval setkáním dvou motorizací. 1.6 vs. 2.0. Bylo to i časté téma hovorů. Co ovšem mluvilo za sebe a bylo jasné a zřetelné, že za jízdy byl rozdíl nul0vý! Navzdory skutečnosti, že jsme jeli místy celkem kudlu, tak papírově slabší stroje se lepily NCéčkům na zadek jak ta nejvyčipovanější tdíčka. I po těch nejzasvorovanějších odpiších ze zatáček si šestnáctistovky hájily pozice přímo obdivuhodně. Nechci se tím dobrat nějakého závěru, jen je myslím potřeba to zmínit.
Pochtli a Jirka - není lepšího výhledu!
Tomin píše:.. Co ovšem mluvilo za sebe a bylo jasné a zřetelné, že za jízdy byl rozdíl nul0vý!
Úplně nulový nebyl, hned za Ostrožskou Lhotou při nájezdu na hlavní byl rozdíl dost zřetelný - ať jsem dělal co chtěl, Jirka mi do toho kopce prostě ujel. Ale to je opravdu jedna z mála situací (2 lidi+větší kopec+rozjezd), kdy mají ostatní motorizace oproti 1.6 navrch. Pak už jsem se snažil držet jako klíště, ale výhoda znalosti terénu Jirkou též dělala hodně (viz tančení v jedné zatáčce ).
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
He he, myslíš ten kopec, jak jste mi tam ve dvou ujížděli? Se takhle kochám krajinkama a ejhle, ujíždí mi vláček! Tož jako že přidám, a motor celkem nereagejšn. Pravda, měl jsem tam šestku a nešlo o nic, kvůli čemu bych podřazoval, ale i tak. Takže buď má Jirka ten největší Top Fuel, nebo plati pravidlo 'co v miatě nenaženeš, to nedoženeš'
omlouvám se za nečekaný odjezd, ale tlačil mě čas a musel jsem jet do UH. Každopádně sraz byl velice fajn, Jirka plánovat opravdu umí, rosničku má taky přesnou, takže se budu snažit abych se zúčastnil i nějaké další akce. Děkuji za výborně strávený den.