Renee píše:Jezdím tím mojím supersportem už lehce přes rok, a za celou dobu jsem nepotkal žádného "závodníka" co by se se mnou chtěl nahánět... Až dnes, když mě na semaforu vehementně vyzýval ke sprintu borec ve... Fábii junior. WTF?
Tak to se divim, já závodníky potkávám furt. Za poslední týden hned 2 a to jsem toho moc nenajezdil. Jeden fotřík cca 55 - 60 let ve scénicu se na mě ve městě pořád šíleně lepil (pozn. jel jsem tachometrových cca 58, takže lehce nad předpisovou rychlostí). Když odbočoval doprava, samozřejmě nás předjel a kroutil u toho hlavou....s manželkou jsme museli smát. Potom další závodník (mladík co vypadal, že si zrovna veze z úřadu čerstvý řidičák) v Citygo si vzpomněl, že to jeho šitygou je vlastně sporťák a taky se na mě ve městě hrozně lepil. Přijeli jsme ke kruháku, který jsem trošku víc z ostra projel, ale opravdu jen lehce, ani gumy nepískly. Samozřejmě se pokoušel držet a jen jsem ve zpětným zrcátku viděl, jak se sune ven z kruháku. Pravděpodobně to nakonec ubrzdil a nevletěl na obrubník, ale myslim, že měl docela nahnědlý trenky. Asi jezdim po špatných silnicích, ale dost často potkávám takovýhle idioty. Naopak občas potěší, když mě někdo pouští a u toho mává nebo mě "lajkuje"