mojžo píše:Ja z opačného konca - niesom som jedného čerstvého absolventa vodičského preukazu (1.6 na LPG, dvaja dnuka, plná nádrž... no poznáte to ) a on že fuuuuu ako to ťahá. vravím mu že "o tomto aute sa hovorí kde čo, ale že "ťahá" FAKT NIE" )) no a som sa ho opýtal že nech tipne koľko to má tak koní...?
A teraz checkuj ten tip: "Čo ja viem... tristo?"
Cores píše:To byla slusna roura
Obcas zajedu pro mladou kdyz skonci v praci na chodov do arkad a stojim na sirokym vjezdu nebo na chodniku. Shodou okolnosti tam jezdi i ted uz znamej, v cerny NC taky pro mladou. Jeli okolo benga stahli si okynko,skoro zastavily, ukazali palec hore a ficeli dal.
Nedavno prochazeli starsi manzele a ze maj doma nd. Prej si to nekdo objednal a pak nechtel. Pujcily jim ji na vikend,dali poradnou slevu a ted jsou z ni hotovy. Chlapikovi se ale libi vic nc,ale pred pani to nerekl
Vsiml jsem si ze reagujou i japonsky turisti. Jeden se mohl pretrhnout,aby me stihl vyfotit
Tomin píše:Šmárjá pano, a cos na to té pizdě řekl? Úplně ji vidím, jak tu sračku říkala s takovým tím vlídným úsměvem a jakože přátelským tónem. Člověk to nečeká, jde si užít příjemnou chvilku u kafe a bác! Taky jsem už v životě pár takových zákeřností schytal a dost mě žere, že jsem nenašel v ten okamžik dost razance se ubránit. Co pak potom, na podobné reklamace se už nebere zřetel. Chápu, je přirozené se vyhýbat nepříjemnostem, ale sakra tohle by se trpět nemělo! Pak se to nosí v sobě, říká se tomu tuším frustrace. No, aspoň v tom nejsem sám. Slabá to ale útěcha...
Tomin píše:Cores: To tmavomodré PRHT má moc hezká kola!
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 186 návštevníků