Ja jsem se v NC svezl vzdy jako spolujezdec ale stejne to pro mne byl veliky rozdil co do vnitrniho prostoru (nebo obecne pocitu z kokpitu
) a pohodli z cesty. Ten pojem "dospelejsi" je urcite na miste. NC ani NCfl se mi tolik nelibi jako predchozi generace a - musim to priznat - vic se mi libi i nove ND, vcetne toho designu zadku. Jako vikendovka na jezdeni kolem komina NC pro me nikdy nebude, ale na dlouhe zahranicni vylety nebo denni dojizdeni absolvovane v pohodli => jednozance NC, resp. NCfl bych bral vsemi deseti. Jsem chlap a porad je pro mne vzhled daleko za funkcnosti
At nejsem uplne OT: To posledni cervene NA vypada obstojne (na fotkach). Cena teda ovsem raketa... Z blizsiho zkoumani bych si ale tipnul, ze do zadnich lemu uz nekdo drive hrabal a ted vykvetly znovu. Chtelo by to videt take interier, spodek a motorovy prostor! edit: Strecha koukam sice nova, ale je tam neodepinaci slida. Trochu skoda.
Pamatuju si, jak pred 3 lety, kdyz jsem zacal koukat po inzeratech, tak cenove tam, kde koncily krasna zachovala NA, tak zacinaly celkem slusne a tak-nejak-v-poradku NB (super zachovale kousky nebo super vybydlene a zrezle vraky nepocitam).
No a ted mam pocit, ze se to zcela srovnalo. Mozna je to spis i naopak