cafe-racer píše:Neměls bejt na dovolený tak trochu ?
... zároveň ze všech generací nejvýkonnější, nejlíp skloubitelná s denním využitím a pro mě druhá nejkrásnější, hned po mrkací NA. Navíc vzhled není všechno, vzhled musí jít ruku v ruce s potenciálem. Tam je NC - zejména v jeho prvním provedení, neboli tak jak ho prostě kompletně vymysleli, hodně pěknej "sleeper". Jakýkoliv facelift je však nutně bastlení, které se víc nebo míň nepovede. Konkrétně facelift u MX-5 NC je ten míň nepovedený, to se musí uznat.
Cromoly píše:Mne se treba NC libi vzhledove nic nez NCfl, ale jizdne je prek naprd oproti faceliftu... Muze to nekdo znalejsi vic rozvest?
Tomin píše:Tahle je (z fotek) pěkná! Mrknul jsem na prodejce a není to překupník. Auto je opravdu jeho!
https://www.sportovnivozy.cz/87837-mazda-mx-5-18-plzen
tomybandit píše:K tomu faceliftu, mne sa nepaci na NCFL tvar spatnych zkrkadiel, predna maska nieje skareda, ale vyzera to viac ako dievcenske auto, take vysmiate. Nepaci sa mi ten obrovsky a divne tvarovany znak Mazdy, ktory je vacsi ako na NC. Co sa mi velmi paci na NCFL je ako to nazvat ten zadny difusor nad vyfukmi, su tam aj take polobluky nad vyfukmi, to sa im vazne podarilo oproti NC.
Moj nazor na predok NC je ze ho vyslovene spati ta SPZ v narazniku, predny naranik ma naozaj dravy tvar aj z boku pripominajuci pre mna mozno zraloka.
Pekne to ukaze na US verziach kde tu znacku nemaju, alebo ked sa da znacka dole pod cierny grill ako som to spravil ja.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků