Muzzy píše:Za me bych ti drazkovany bremba nedoporucoval. Rozdil ve vykonu bude minimalni, drazky se navic velmi brzy zaplni svinstvem z brzdeni a zustava pouze neprijemna hlucnost. Pri tvym uzivani auta (daily) nepredpokladam, ze bys co tyden procistoval drazky v kotoucich.....
Veet píše:Já jsem tam hned dvakrát
moah píše:úplně se nám tu rozjíždí rétorika maminkovských webů
Tomin píše:Jak vypadá "rétorika maminkovských webů" netuším - do těchto vod nebrouzdám. Styl psaní v tomto vlákně mi vyhovuje i možná pro to, že sám podobně "košatě" píšu. Někdo rád víno - ženy - zpěv, jiný zas chlast - kurvy - řev. Jednoduchá rada jest, když se ti tu nelíbí, choď jinam! Spíš bych poprosil o zavedení takového zvyku, že při namontování něčeho spešl do mazdy by měl automaticky následovat popis zkušenosti s takovou novotou. Čím košatěji, tím lépe.
Safa píše:Ono to "my" bylo spíš já a Honza, jehož rady na základě dlouhodobé zkušenosti maximálně respektuju. Však už jsi s ním měl taky osobní - a jsem přesvědčen, že velmi dobrou - zkušenost, viz. tvůj podzimní problém s brzdami.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 návštevníků