Koby píše:Otázka je jestli má mít vůbec mx5 elektrickou skládací střechu z plastu místo hadru a jestli má bejt praktická v tomhle jsem purista... Navíc dalších tuším 40kg navíc s mechanismem.
cafe-racer píše:Koby píše:Otázka je jestli má mít vůbec mx5 elektrickou skládací střechu z plastu místo hadru a jestli má bejt praktická v tomhle jsem purista... Navíc dalších tuším 40kg navíc s mechanismem.
A k tomu trochu opuchlé víko kufru. Za mě ne.
cafe-racer píše:Koby píše:Otázka je jestli má mít vůbec mx5 elektrickou skládací střechu z plastu místo hadru a jestli má bejt praktická v tomhle jsem purista... Navíc dalších tuším 40kg navíc s mechanismem.
Ale čeká mě x tisíc km po dálnicích a tam bych určitě uvítal nižší hluk
A hlavně tempomat, o kterém jsem doteď netušil že přišel až s faceliftovanou verzí. Takže pro mě asi optimální řešení koupit FL bouranou na předek, dát tam styling z před-FL a nechat si tempomat.
Maxton píše:cafe-racer píše:Koby píše:Otázka je jestli má mít vůbec mx5 elektrickou skládací střechu z plastu místo hadru a jestli má bejt praktická v tomhle jsem purista... Navíc dalších tuším 40kg navíc s mechanismem.
Ale čeká mě x tisíc km po dálnicích a tam bych určitě uvítal nižší hluk
A hlavně tempomat, o kterém jsem doteď netušil že přišel až s faceliftovanou verzí. Takže pro mě asi optimální řešení koupit FL bouranou na předek, dát tam styling z před-FL a nechat si tempomat.
Tempomat jde dodelat snad i na predfl ne ? Videl jsem na to nejaky navod, sehnat tlačítka, cidlo pod pedal brzdy a zapojit a melo by to snad fungovat. Podle tohole navodu staci volant z cx7 a jinej brake switch https://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=536038
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 287 návštevníků