MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Tomin » 11 kvě 2017, 12:01

...a i černá s hnědou kůží. viewtopic.php?f=19&t=4490
NC 2.0 Expression
To není auto, to je ROADSTER, lásko!
Tomin

Příspěvekod tomybandit » 11 kvě 2017, 13:09

aaaa tak to som ani netusil, vsade pisali len tych dvoch farbach...zaujimave ;)
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod hroche » 11 kvě 2017, 14:15

tomybandit píše:aaaa tak to som ani netusil, vsade pisali len tych dvoch farbach...zaujimave ;)

Niseko se dělalo i v bílé, nebo šedé
hroche

Příspěvekod tomybandit » 11 kvě 2017, 14:27

to uz neprehanajte heh ze som jednu farbu prehliadol to sa este da ale dalsie dve??? :D
Ale je mozne ze ja som pozeral Niseko 2008, mozno ten rok boli iba tie dve co som pisal, ale neviem preco teda zvadzaju...Na internete nieje miesto pre pravdu :D :D :D :D
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod hroche » 11 kvě 2017, 15:56

tomybandit píše:to uz neprehanajte heh ze som jednu farbu prehliadol to sa este da ale dalsie dve??? :D
Ale je mozne ze ja som pozeral Niseko 2008, mozno ten rok boli iba tie dve co som pisal, ale neviem preco teda zvadzaju...Na internete nieje miesto pre pravdu :D :D :D :D

nech to plavat :D
hroche

Příspěvekod Tomin » 16 kvě 2017, 17:31

NC 2.0 2007 105tis.km 7500€

Inzerovaná jako Expression, takže by člověk předpokládal 6-kvalt, ale ne-e. Frau pravila že 5-gang. Ale vzhledem k ceně stále pěkné vozítko.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... GISTRATION
NC 2.0 Expression
To není auto, to je ROADSTER, lásko!
Tomin

Příspěvekod SHILEN » 23 kvě 2017, 21:35

Zdravim :) Nevim kam to dat ale asi mne snad nikdo neukamenuje když to dam sem :)
Mám zájem koupit si NAčko precetl jsem toho spoustu ale nevim jak vybrat rozpočet mam okolo 100k pro dobrý kus obetuji víc ale nevim jestli se vyplati koupit nejakou topovku nebo neco v průměrném stav a moje primarni otazka tedy zní byl by nekdo ochotny se mi venovat a poradit? A hlavne bych se rad svezl alespoň jako spolujezdec a pokecal s nekym kdo tomu rozumí bydlim ve Vrchlabí ale často jezdím do Zlína. byl bych rad pokud by sem nekdo hodil nejaky odkaz co by treba koupil on na mem místě :) má vize je propracovat spise ke sportovnejsi vykendovce než jen serie na výlety dekuji za každý tip nebo radu :)
SHILEN

Příspěvekod bmxdave » 23 kvě 2017, 22:29

O víkendu jsem se byl podívat na tuhle (nejsem mechanik nebo nějaký autokutil tak mě berte trochu s rezervou :))

Auto je opravdu bez rzi prahů,lemů, nicméně podvozek hodně velká liška, dokonce na podélném nosníku pod řidičem jsem si všimnul lehké koroze, což jsem zatím na žádném jiném ani víc jetém NCčku neviděl. Převodovka na ty km už měla něco za sebou, na dvojce trochku horší synchrony a pětka šla dost ztuha. Brzdy trochu měkké, zadní totál ojeté na výměnu. Kryt pod motorem trochu masný od oleje. Auto bylo údajně dotažené někdy podzim/zima a mělo lehce promáčknuté plechy, takže je tam cca 1/2 auta lakována, ale zdálo se to pěkně opravené. Celkově na mě působilo docela zanedbaně jakoby snad stálo někde venku tak 2 roky, nečekal jsem za ty prachy novotu nebo super stav ale nic moc, kupce si třeba najde, určitě to není nějaký vrak. Nicméně já ji nevzal a hledám dál.

https://auto.bazos.cz/inzerat/75135230/ ... jiteli.php
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod bmxdave » 23 kvě 2017, 22:40

A na tuhle jsem byl víkend před a kromě koroze levého zadního lemu, větší bublinky na levém zadním blatníku u nárazníku mi přišla v dost slušném stavu na ten nájezd, v některých věcech snad lepší jako výše popsané se 119tkm. Interiér pěkný, nezničený. Zadní gumy nepravidelně sjeté, na výměnu - přední ok, takže kdoví co s ní kdo dělal za vopičárny. Ozývalo se spojkové ložisko. Trochu mě zarazilo, že bylo nedávno dotažené z Německa s KO motorem, něco s klikovkou nebo co, nové pístní kroužky má atd., projel jsem ji jen kousek snad 2km ale motor se zdál být ok.
Nejvíc mě překvapilo super jednání prodávajícího - sám se nabídnul jestli chci auto zvednout a nechal mě at se s ní sám projedu.

https://auto.bazos.cz/inzerat/74343549/ ... -NC-18.php
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod blacklemon4 » 25 kvě 2017, 09:00

a čo tak nádherné NC v zelenej metalíze a "vkusným" polepom v oranzovej farbe? :D :D :D :D
suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=244702175&lang=de&utm_source=DirectMail&utm_medium=textlink&utm_campaign=Recommend_DES
Mazda NC 2.0 Expression B&W
blacklemon4

Obrázky: 26

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...