evlo píše:Na ten obratel si prisel jak? To te i nejak boli?
Jak to huplo dolů do škarpy, tak se mi stlačila páteř a jeden obratel to nevydržel. Vtipný na tom je, že jsem si myslel, že je budu mít jen naražený a zorganizoval si odtah, složil auto do garáže a až pak šel k doktorovi, pro jistotu. Už mě odtamtud nepustili a chvilku jsem si poležel.
kousmen píše:Tak hlavně že žiješ... Jak se to vůbec seběhlo?
Eh, na jedné dlouhé rovince jsem nějak tak lážoplážo předjížděl náklaďák, já jel tak 110, náklaďák cca 90. No a když jsem byl tak v třetině, tak se v protisměru objevila nějaká nová Alfa. Byla dost daleko, jenže jela tak trochu nízkým letem. No, neměl jsem koule na to, to zašlápnout a zkusit to stihnout, tak jsem se chtěl vrátit. Na mokru se mi to smýklo a jak jsem se lekl, tak jsem to chvilku lovil, ale nakonec se mi to nepodařilo chytnout a zahučel jsem do škarpy. Myslím, že jsem to mohl zvládnout, ale holt to v ten moment nevyšlo, už fakt nevím. Alespoň jsem to trefil do jedinýho místa, kde zrovna nebyly stromky. Zásadní fail byl prostě mezi sedačkou a volantem. No, nenadělám nic. Opravím a pro jistotu koupím i nový gumy.
Jinak díky za přání k brzkýmu uzdravení. V rámci možností jsem to vychytal nejlíp jak to šlo, takže prostě srostu.