Další vydařená akce. Sobota odstartovala ve znamení technických problémů, nejdřív Mike chvilku přemlouval kabrio, aby nechcípalo na volnoběh a používalo všech 6 válců, pak se u mě projevilo pořekadlo "tak dlouho se jezdí s pískajícím autem, až se řemen přetrhne". (Ukázalo se, že nepískalo servo, ale altík a vodní pumpa). Naštěstí vše klaplo, Dan mi půjčil vercajk a pomohl povolit altík, Noosovi se podařilo sehnat náhradní řemen a díky tomu jsem mohl pokračovat i jako řidič. Ostatním účastníkům omouvám za toto zdržení. Dopolední sluníčko vystřídaly mraky, přehánky vytrvalý déšť, ale večer jsme se shodli, že jsme si jízdu na vodě pěkně užili. V neděli bylo krásně, tůra přes Kotelní jámy byla super, dnes jsme ještě s Mikem a Danem dali další tůru, večer jsem se ještě kousek povozil po krkonoškých kopcích, v Kořenově jsem si řekl, že se mi vlastně na ten Tanvald ani nechce, odbočil na Příchovice a přes Sklenařice a Zlatou Olešnici dojel do Plav na silnici číslo 10 a dál už tradičně přes Železný Brod na Turnov.
Díky všem za bezva akci.
Celé album:
https://flic.kr/s/aHskVLJ6s6