Pavel260 píše:Já bych souhlasil s Liborem
Mike píše:Souhlas s Liborem. Už jsme takhle několikrát jeli. Louny Slaný a dál na sever...konkrétní trasu navrhuju probrat až v pátek u mě s tvrdým jádrem
Něma problema. Ale nezávodím, prostě kochačka a když mi ujedete, dojedu svým tempem na chatu...
Mike píše:Mimochodem Californie má úplně stejnou voltáž jako Krakonoš 12, takže až dojde a přepneme sudy, tak nás nic nepkřepvapí
Ale no tak. Jako Krakonoš 12° u Milana mi chutná, ale srovnávat s po citrusech vonící jemňoučkou Californií? Nee. Hlavně ať před naražením Milan pořádně pročistí trubky, ani kapka nesmí přijít nazbyt.
Za mě California každopádně dobrá volba. Kolik činí korkovné?
Btw. fakt to všichni zapíchnete nejpozději v pondělí dopoledne? Nikdy nevezme dovolenou a nezůstane do úterka, středy?
Jinak já se plánuju připojit až v sobotu (holt se doprovolně vyčleňuju z tvrdého jádra do měkké frakce), když pak budu mít deset dní volna, musím předtím trošku pohnout s prací, ať se pak z toho 9. května hrůzou nesesypu...
Fernie píše:Jak to tu tak čtu, poslední víkend v dubnu bych snad mohl mít volno. To bych snad aj z tý Asie dojel
)
Super, doraz! Hipíci vítáni. A dovez mi jako dárek kuličku z toho vašeho penisoorloje na náměstí...