K: NA 1.6 zadny pravy strmen/ male brzdy

K: NA 1.6 zadny pravy strmen/ male brzdy

Příspěvekod kovimir » 26 bře 2017, 11:35

Zhanam pravy zadny strmen na Nacko 1.6, stav kludne horsi, idem repasovat brzdy ale na tomto jednom sa mi zlomil odvzdusnovak a ked som ho odvrtaval tak to sedlo v strnemi sa mi podarilo prevrtat :D Ideal ak by to bolo na Slovensku, dnes mam cestu do Roznavy cize ak by mal niekto kludne aj v okoli Kosic viem sa stavit dnes/ zajtra. Popripade Cechy konkretne okolie Brna to sa viem zastavit v tyzdni. Vdaka
kovimir

Re: K: NA 1.6 zadny pravy strmen/ male brzdy

Příspěvekod Fernie » 26 bře 2017, 15:38

V Brně budu mít v pondělí k dispozici shozený malý brzdy...
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod Dacan » 26 bře 2017, 17:16

čau, mám třmen, jsem z UH.Hradiště, ale přes tyden bývám v Brně.
kovimir píše:Zhanam pravy zadny strmen na Nacko 1.6, stav kludne horsi, idem repasovat brzdy ale na tomto jednom sa mi zlomil odvzdusnovak a ked som ho odvrtaval tak to sedlo v strnemi sa mi podarilo prevrtat :D Ideal ak by to bolo na Slovensku, dnes mam cestu do Roznavy cize ak by mal niekto kludne aj v okoli Kosic viem sa stavit dnes/ zajtra. Popripade Cechy konkretne okolie Brna to sa viem zastavit v tyzdni. Vdaka
Dacan

Příspěvekod kovimir » 26 bře 2017, 22:21

Vdaka chlapi za ponuky, ozvem sa cez sz ako prvemu ferniemu, keby to neklaplo kvoli casu ozvem sa tebe dacan. Este raz diky moc.
kovimir

Zpět na Inzerce/bazar