Ahoj,
hledal jsem moudrou radu zde na fóru, asi neumím hledat nebo jsou jiná klíčová slova, takže se omlouvám za dotaz na asi chronicky známé věci.
"Odzimoval" jsem svoji žábu, přečkala se mnou první zimu v garáži. Nabitá baterie, start na první škyt, všechny náplně OK, potud v pohodě.
Nicméně:
Issue 1. - nefunguje dálkové ovládání centrálního zámku. Na netu jsem našel nějaký návod (3x otočit klíčem s otevřenými dveřmi, poté 3x zavřít dveře, zmáčknout 2x dálkáč), aplikováno několikrát, ale bez úspěchu. Nějaký jiný tip, jak na to? Podotýkám, že jsem vyzkoušel oba klíče, samozřejmě je možné, že jsou vybité baterie v nich, ale byla by to asi náhoda, že odešly najednou, na podzim byly oba klíče funkční...
Issue 2. - na neutrál po vyřazení z vyšší rychlosti kolísají otáčky, 500-1000, motor se "dusí", po chvíli se ustálí na cca 800. Četl jsem zde, že se to upraví, za jak dlouho asi? Pravda, ujel jsem jen cca 50km (začalo pršet), stále se to ale chová stejně.
Issue 3. - tady si asi poradím, nesvítí pravá přední parkovačka, světlo jsem ještě nevyměňoval, doufám, že to nebude nějaká prácička pro prstíky teenagerky...
Issue 4. - nesvítí jedno světlo nad RZ, asi ještě originál, ani za boha jsem tu žárovku nevytáhnul

Děkuji předem především za radu na bod 1...
Jinak ovšem čirá čistá radost, přes zimu jsem služebně nalítal přes 20tis. km, ale konečně jsem se svezl Autem

Díky, J.