Robo96 píše:aky rozmer pneu je najvhodnejsi na 16x7? 195/50, 205/50 alebo 205/45? doteraz som mal jasno v tom do coho pojdem ale su druhe vianoce takze prechadzam z r15 na r16
myslel som ze ostanem pri 195 ale tam je vyber skromnejsi a napr. RE002 ktore som povodne chcel kupit sa v tom rozmere nerobia. v 205 su dostupne oba profily a v 45 s xl bocnicou
AndrewG píše:Veet píše:Nějaké bližší info o Federal FZ-201? Rád bych je zkusil po R888. Koukal jsem, že dělají dvě směsy. Medium a soft. Ale nikde jsem nenašel nějaké bližší specifikace a z Federalu mi zatím žádná odpověď nepřišla.
Rozmyslal som nad nimi a aj stale rozmyslam.
Na miatu jedine soft, medium udajne nedokazes zohriat s takto lahkym autom poriadne...
Kazdopadne nankang ar1 by mali byt lepsie a aj lacnejsie zatial. Nankang chce ale ist cenou hore
Emenem, urcite kup 205/50.
Ja vyberam a rozmyslam ale zase skoncim pri ad08r. Je to pre mna najlepsi kompromis. Semislicky typu r888 su blbost na denne vozenie lebo sa vycyklia a z dostupnych pneu na eu trhu su ad08r proste najlepsie. Ak ti ide o usetrenie tak kup nankangy verim ze su porovnatelne s advanmi, ja mam ale jasno. Nove advany ma dostali ale je fakt ze po prvych zohriatiach stratia trosku svoje caro. Stale su to ale podla mna top pneumatiky.
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků