Jirka píše:tomybandit píše:Inak aby som sa pochvalil tak na rady odbornikov som teda vybral Bridgestone Adrenalin RE OO2...Zatial este nemaju ani 1000 km, ale vyzeraju ze lepia uzasne teda oproti tym 11 rocnym Yokohamam dost heh....Az sa mi to nepaci, predtym stacilo malo pridat a hned sa kola pretacali
Diky za rady
No právě! Sundal jsem mé Bridge RE050 a jsou na výměnu. A řeším, co zvolit v 205/45/R17
Bridge:
+ výdrž (tyto najely cca 40k)
+ grip, grip, grip!
- grip, grip, grip!
Prostě urvat je v nějakých vracečkách chce už hodně násilí, zvažuji proto nějakou "zábavnější" gumu. Andre Fux dororučuje Hankook Ventus V12 Evo, mxfanda si chválí Pirelli Pzero Nero. Nějaké další tipy na zábavnější, trošku klouzavější gumy než bridge? Co vozí Dopr, KarolKo, Libor? Kluci ze Slovenska? Maťo?
dopr píše:Jirka píše:tomybandit píše:Inak aby som sa pochvalil tak na rady odbornikov som teda vybral Bridgestone Adrenalin RE OO2...Zatial este nemaju ani 1000 km, ale vyzeraju ze lepia uzasne teda oproti tym 11 rocnym Yokohamam dost heh....Az sa mi to nepaci, predtym stacilo malo pridat a hned sa kola pretacali
Diky za rady
No právě! Sundal jsem mé Bridge RE050 a jsou na výměnu. A řeším, co zvolit v 205/45/R17
Bridge:
+ výdrž (tyto najely cca 40k)
+ grip, grip, grip!
- grip, grip, grip!
Prostě urvat je v nějakých vracečkách chce už hodně násilí, zvažuji proto nějakou "zábavnější" gumu. Andre Fux dororučuje Hankook Ventus V12 Evo, mxfanda si chválí Pirelli Pzero Nero. Nějaké další tipy na zábavnější, trošku klouzavější gumy než bridge? Co vozí Dopr, KarolKo, Libor? Kluci ze Slovenska? Maťo?
tomybandit: Souhlas, RE02 maji na suchu gripu na rozdavani a navic kupodivu vydrzi relativne dlouho
Jirka: Jezdim Michelin Primacy 3, ke kterym jsem dostal za velmi vyhodnych podminek, takze nebylo o cem. Grip je solidni, ale zadna extra trida. Je to takovy all rounder rekneme. Na mokru vyborna, bocnice mekci. Zklamala me ale vydrz. 30 000 km a na jare budu kupovat nove. Neni to maly najezd, ale u Michelinu jsem zvykly na enormni vydrz.
Veet píše:Nějaké bližší info o Federal FZ-201? Rád bych je zkusil po R888. Koukal jsem, že dělají dvě směsy. Medium a soft. Ale nikde jsem nenašel nějaké bližší specifikace a z Federalu mi zatím žádná odpověď nepřišla.
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků