Monči Miata 1.8 NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Monči Miata 1.8 NBFL

Příspěvekod Monca » 16 led 2017, 17:14

Renee píše:Když je auto stříbrné s modrou fólií, co je v TP? A jak komplikované je změnit po celolaku barvu v TP?

Zatím je na Německých papírech, kde je uvedená jako stříbrná, u nás se přihlásí na jaře jako modrá a po celolak se to nechá přepsat, stojí to pár kaček. Zkušenost s tím nemám, ale je to prý jednoduché :)
Monca

Příspěvekod tomas93 » 16 led 2017, 17:15

GAYCHAT, co by jsi chtěl? :D Také gratuluji a doufám že se brzy všichni sejdeme na projížďce ;)
tomas93

Příspěvekod Monca » 16 led 2017, 17:20

gramo píše:Nejlepší dárek pod stromeček :)
Na fotkách to vypadá pěkně i s tou folií a jesli je táta lakýrník, je to další + pro změnu barvy. Červených NB moc nepotkávám, tak této změně barvy fandím.

To ano! ;)
Na fotkách ano, ale ve skutečnosti to není nic moc. Má to chybky a fólie má"batikovaný" vzor :?
Pravda, že naživo jsem ještě žádnou červenou snad nepotkala :)
Monca

Příspěvekod TeeJay » 16 led 2017, 17:27

Třeba je to jen nekvalitní nebo nekvalitně lepená fólie, ale je fakt, že na fotkách to celkem dobře vypadá :) Jedna červená NBfl je v Pardubicích a zrovna docela hezká, jen tam toho tuningu nepřestává přibývat.
Důležitý je, že jsi zjistila, co ti celý život scházelo, tak ať dělá jenom radost :)
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod Monca » 16 led 2017, 17:33

Vavris píše:Pro vaše sklony k zločinu, přistihl jsem vás při činu... První ženská na fóru a tady není ani záplava sexistických příspěvků, jako by tomu bylo všude jinde, ba dokonce ani jedna narážka. Takže je to pravda! Všichni jsem tu homodějové! :lol: :lol:

Jinak samozřejmě taky gratuluji ke krasavici, snad se pod folii neskrývá žádné nepříjemné překvápko. 8-)

:lol: :lol: :lol:

Děkuji za gratulaci, musim věřit, že bude všechno v pořádku ;)
Monca

Příspěvekod Monca » 16 led 2017, 17:42

TeeJay píše:Třeba je to jen nekvalitní nebo nekvalitně lepená fólie, ale je fakt, že na fotkách to celkem dobře vypadá :) Jedna červená NBfl je v Pardubicích a zrovna docela hezká, jen tam toho tuningu nepřestává přibývat.
Důležitý je, že jsi zjistila, co ti celý život scházelo, tak ať dělá jenom radost :)

Řekla bych, že obojí, ale možná jsem jen moc velká detailistka :lol:
Parbubice, to není daleko od nás, třeba ji i někdy potkám :)
To je moc hezky a trefně napsané! V Miatce jsem našla to, co jsem hledala ;) .
Monca

Příspěvekod Monca » 16 led 2017, 17:48

tomas93 píše:GAYCHAT, co by jsi chtěl? :D Také gratuluji a doufám že se brzy všichni sejdeme na projížďce ;)

To je roztomilé :lol:
Díky díky, určitě sejdeme! :)
Monca

Příspěvekod evlo » 16 led 2017, 18:01

Vemes ssebou i svoji holku?
evlo

Příspěvekod noose » 16 led 2017, 22:39

Monca píše:
TeeJay píše:Třeba je to jen nekvalitní nebo nekvalitně lepená fólie, ale je fakt, že na fotkách to celkem dobře vypadá :) Jedna červená NBfl je v Pardubicích a zrovna docela hezká, jen tam toho tuningu nepřestává přibývat.

Řekla bych, že obojí, ale možná jsem jen moc velká detailistka :lol:
Parbubice, to není daleko od nás, třeba ji i někdy potkám :)
To je moc hezky a trefně napsané! V Miatce jsem našla to, co jsem hledala ;) .

Gratuluji k úžasnému a návykovému autu. Je hezké, když se i holky vydávají správným směrem :) BTW, nejela si ráno kolem 7.30 po Evropské v Praze? Viděl jsem ráno modrý hodně zasněžený NB s ridickou v kožichu..., asi vás bude víc :D
NA BRG
noose

Příspěvekod Fernie » 17 led 2017, 12:19

Vavris píše:Pro vaše sklony k zločinu, přistihl jsem vás při činu... První ženská na fóru a tady není ani záplava sexistických příspěvků, jako by tomu bylo všude jinde, ba dokonce ani jedna narážka. Takže je to pravda! Všichni jsem tu homodějové! :lol: :lol:

Ah, přišel čas na můj oblíbený obrázek.
Obrázek

Vrzly dveře, vrzly v pantu, je to fórum buzerantů. :D Alespoň se nemusí Monča bát nějakejch nepřístojností. Leda teda krádeže mejkapu...

Jinak gratuluju ke splnění snu!
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora