Renee píše:Když je auto stříbrné s modrou fólií, co je v TP? A jak komplikované je změnit po celolaku barvu v TP?
gramo píše:Nejlepší dárek pod stromeček
Na fotkách to vypadá pěkně i s tou folií a jesli je táta lakýrník, je to další + pro změnu barvy. Červených NB moc nepotkávám, tak této změně barvy fandím.
Vavris píše:Pro vaše sklony k zločinu, přistihl jsem vás při činu... První ženská na fóru a tady není ani záplava sexistických příspěvků, jako by tomu bylo všude jinde, ba dokonce ani jedna narážka. Takže je to pravda! Všichni jsem tu homodějové!
Jinak samozřejmě taky gratuluji ke krasavici, snad se pod folii neskrývá žádné nepříjemné překvápko.
TeeJay píše:Třeba je to jen nekvalitní nebo nekvalitně lepená fólie, ale je fakt, že na fotkách to celkem dobře vypadá Jedna červená NBfl je v Pardubicích a zrovna docela hezká, jen tam toho tuningu nepřestává přibývat.
Důležitý je, že jsi zjistila, co ti celý život scházelo, tak ať dělá jenom radost
tomas93 píše:GAYCHAT, co by jsi chtěl? Také gratuluji a doufám že se brzy všichni sejdeme na projížďce
Monca píše:TeeJay píše:Třeba je to jen nekvalitní nebo nekvalitně lepená fólie, ale je fakt, že na fotkách to celkem dobře vypadá Jedna červená NBfl je v Pardubicích a zrovna docela hezká, jen tam toho tuningu nepřestává přibývat.
Důležitý je, že jsi zjistila, co ti celý život scházelo, tak ať dělá jenom radost
Řekla bych, že obojí, ale možná jsem jen moc velká detailistka
Parbubice, to není daleko od nás, třeba ji i někdy potkám
To je moc hezky a trefně napsané! V Miatce jsem našla to, co jsem hledala .
Vavris píše:Pro vaše sklony k zločinu, přistihl jsem vás při činu... První ženská na fóru a tady není ani záplava sexistických příspěvků, jako by tomu bylo všude jinde, ba dokonce ani jedna narážka. Takže je to pravda! Všichni jsem tu homodějové!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 191 návštevníků