Zdravím zdejší osazenstvo a nabízím k prodeji svoje vysněné a těžce vypocené SSR včetně pneu Maxsport.
Konkrétně se jedná o SSR MkII v rozměru 6,5×14″ ET+7 na předek a dozádu SSR MkIII 7×14″ ET0, v obou případech s obutím Maxsport RB5-F3 185/55 střední směsi.
Gumy se hodí ideálně přehodit přední za zadní a zadní za přední, protože jsou vzadu sjetější. Kola ve slušným stavu jsem jezdil tuším dvě nebo tři sezony, což u mě znamená jen pár tisíc km, ale na našich silnicích dostaly zabrat, takže jsou i koplý. Nabízí se mi dvě možnosti, buď si je dám do pořádku nebo prodám a postará se o ně nový majitel. Vzhledem k horšící se fin. situaci jsem nucen zkusit i tu druhou možnost. Můžu dát tip na velice šikovného opraváře, který leští límce do nádherného lesku.
Přišel jsem k nim tak, že jsem MKIII koupil od zdejšího člena Ryby a MKII jsme s druhým zdejším členem Georgeem vydražili v Japonsku, což předtím předpokládám udělal i Ryba. Čekání co za 2 měsíce plavby lodí dorazí bylo nervydrásající podobně jako samotná dražba.
Cena je včetně pneu
23 000 ,- Ber nebo nech. EDIT- To bylo naivní, takže
nová cena 19 500,-