Když už všichni dělají ty novoroční bilance...
- Instantní fotografie má něco do sebe...
aneb Fernie instantním fotografem
Za loňský rok Potvora ujela
25 078 kilometrů, spálila přitom zhruba
2200 litrů benzínu. A co dlouhodobá spotřeba?
7,94 l/100 km Plány na příští rok?
No, nejdřív musím konečně dodělat bakalářku a odstátnicovat, takže do té doby jsou nějaké větší věci zapovězeny.
Do té doby bych rád jen sehnal rozpěru do interiéru a třeba i do motoráku.
A potom...
Během léta bych chtěl na auto dostat frameraily. S tím souvisí i odstrojování interiéru, který bych chtěl dovybavit nějakým tlumícím materiálem.
Pak bych docela potřeboval nový výfuk. Zamiloval jsem se do zvuku 2,5" nerezu od Rudyho aka Reventa. Uvidíme, na co bude rozpočet.
A když se někde naskytne na prodej, tak bych rád podvozek od Bilsteinu. Nebo něco jiného, co bude dostatečně pohodlné na cestování a bude to fungovat i na občasném okruhu.
A co moje další projekty?
Jak asi víte, tak dělám denní svícení pro NA. Dostal jsem to do skoro produkční verze, ale ještě jsem objevil pár drobností k dořešení a jeden menší výmrd od výrobce aftermarketových světel. Čekám na dodání těch lamp a pak stačí pár volných odpolední a bude to už úplně vyladěné. Momentálně to vypadá nějak takhle.
- Svazek denního svícení. Ještě ne tak docela finální.
Kromě DRL už mám v hlavě i nějaké další věci. Kromě toho, že si chci protáhnout nabíječku k telefonu středovým tunelem, tak chci upravit i prostor pro popelník, aby se mi tam hezky vešel telefon. Asi tam protáhnu i AUX k rádiu, protože jsem začal používat Spotify. Už to mám i navrženo, stačí vytisknout.
- Žlábek na telefon...
Kromě toho se mi v hlavě klube i další věc, co bych potřeboval. Držák na pití. Idea už je. Jen ji přesunout do 3D modelu.