Jak je uvedeno v titulku, prodám siláče motoru NBFL. Najeto při výměně 91.000 km s motorem 1.6. Vyměnil jsem za tvrdší od ILu a docela mě překvapilo, že ty moje vypadají v pohodě a projev auta se skoro nezměnil (troškuu víc vibruje). Každopádně to vypadá, že byly v dobrém stavu. Nicméně protože se v nich nevyznám, preferuji osobní převzetí.
cena: 600,- na stůl v českejch za oba dohromady. Po jednom se mi to fakt prodávat nechce.
Po montáži mlhovek mi tu zbyly plastové záslepky nbfl. Koukal jsem na že jdou na automediku za 800,- Kč, tak jsem zvažoval akční cenu 700,- Kč
Ale že jsme lidi, tak třeba víno nebo dobrá čokoška by takovýmu plastovýmu bazmeku měly odpovídat maximálně
Vzhledem k ceně bych taky preferoval osobní převzetí, protože jinak by byla doprava dražší než zboží
Akci na dopravu mám příští čtvrtek - trasa Brno - Lipno přes Dukovany, Dačice, Jindřichův Hradec... a poté v neděli tuším 30. 10. trasa Lipno - Praha - Hradec Králové (po staré). Hned další den v pondělí HK - přes Svitavy nebo přes Pardubice a Žďár do Brna. Takže když se někdo rozhoupe rychle, jsem schopen obsloužit slušný okruh. Takže jedinečná akce na dopravu k osobnímu převzetí
Akorát to pondělí pojedu přes den v pracovní době