evlo píše:Boha jeho, na parkovisti pridelas stabilizator za hodinu, kdyz to delas poprve, bojis se a to beru vcetne zvednuti auta a zevrubne konroly vseho kolem, to beru stabik i tycky. Je to 8 sroubu dohromoady . Kroutici moment na vsechny staci myslim 30, ale je to jedno, pri stavu tech nasich aut je to lepsi utahovat na pocit.
Tycku podle me pridelas vpohode i kdyz umis jen vymenit kolo a bojis se toho extremne.
Problem jsou lidi, neznam tvoji socialni odolnost, dneska jsem chtel vyndavat z auta lsd, na parkovisti, ale vedle meho auta, nesmyslne tesne zastavili nejaci typci v golfu a zacali vyhulovat, mam ho na parkovisti, ktere je tu docela zname a nikdo tam neparkuje nikdy, akorat tam lidi jezdi delat na aute, proste to nedava smysl, tak jsem cekal jestli jako odejdou a nic, tak jsem se na to vysral, nevim jak to mas ty, korektni reseni bylo se jich zeptat jak dlouho tam hodlaji byt ...
No to je jedno, kazdopadne bez stabilizatoru, mx-5 NA, alespon podle me, zataci akorat tak vic nez s nima.
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků