TeeJay píše:Haha, díky za přihrávku na smeč, přesně tuhle reakci jsem čekal
Bavit se je psychická lidská potřeba a Miata je cesta k uspokojení téhle potřeby. A bavit se i během dopravy je v konečném důsledku rozumnější, než být dopravou otrávený (a přesto v ní trávit čas, protože to jinak nejde) a pak ještě navíc hledat další zábavu pro naplnění potřeby, kterou se nepodařilo naplnit během dopravy, a když sečteš všechen čas, který věnuje člověk s Miatou a bez ní, zábavě, tak ježdění Miatou ti tenhle čas zkrátí
A myslím, že těhlech pohledů by se našlo víc. Mohl bych jezdit jedničkovou benzinovou Octávií, ušetřil bych na pořizovačce, ale spotřeba by byla stejná, a užitná hodnota pro mě taky stejná, protože se do mi do Miaty vejde všechno, co tam dát potřebuju, a Octávku bych vozil naplněnou maximálně z 1/5, 95% času bych v ní navíc seděl sám (jezdil jsem jedničkovou i dvojkovou před pořízením Miaty, benzínovou i naftovou).
Podstatný je, že člověk se bavit musí a je na každém, jak. Miata je spojení zábavy s nutností dopravy a to už tak nerozumně nezní
Cromoly píše:Tys je kupoval odkud?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 286 návštevníků