Pro mě je zase přístup kamioňáka to nejhorší na silnicích. Tihle strážci jediné pravdy, co si hrají na samosoudce, jsou podle mě nejhorší. Sám ve zúžení nijak rychle nejezdím, často se vleču i za kamionem, když nespěchám, ale nebudu prostě svoji rychlost nikomu vnucovat a blokovat silnici. Beru to tak nějak obecně. I když jedu po přehledném rovném úseku kilem, nemám problém uhnout, aby mě mohl předjet nějaký stíhač ve služební škůdce. Moralizující silniční mravokárci jsou pro mě větší zlo. Minimálně jsem je viděl způsobit mnohem víc vypjatých situací než rychle jedoucí auta. Ono totiž rychle jedoucí nemusí nutně znamenat, že jede jak debil. A výsledek je celkem jednoznačný i tady. Kdyby Švagera nejel jak hňup a nesnažil se ostatní vyučovat, Superb by ho předjel a jelo by se dál. Takhle došlo k vybržďování atd. Prostě jeho přístupem z mého pohledu vznikla pro okolní provoz mnohem horší situace. Švagera je pro mě to samé jako pumpičkáři jedoucí vedle sebe. Za mě jednoznačně takhle ne. Sám občas musím jet pomaleji než ostatní provoz, a prostě je slušnost ostatním nedělat naschvály. Debilové byly v konkrétním případě oba, ale tyhle Švagerové jsou peklo, protože ještě vodvírají hubu do médií, hrajou si na hrdiny a myslí si, že jsou v právu. To je na tom to hroznˇé. Ale zároveň je to krásně směšné, jak takovou gumu noviny oslavují