Mladou vem, neni vubec problem..Masa je dost i kureci je a i hermelin pry je, kdyby byl zajem. S tou slajfkou je to vyresene, bo sem se dival do kalendare a ten vikend ma kamos narozky, na kterych hraju. Takze treba priste
rád Vás přijedu pozdravit mohl bych být v 10:00 hod na terase u hotelu Sport Art oblíbené místo na café(Bečvy odbočka na Hutisko-Solanec). Nepojedu sám tak určitě žádné "průlety" neočekávám.
MX-5 NA 1.6 Coccinella septempunctata
"Lidé, kteří jsou natolik šílení, aby si mysleli, že mohou změnit svět, to dokážou" - Steve Jobs
Teď jsem mluvil s Miatou - tak kromě něj snad Vavris a Radep (prý pokud vstane ) Mě tento ranní čas vyhovuje, tak bych se přidal aspoň na část.. Předběžně v FM u zeleniny mezi 7:20 - 7:30.
Ja bych vas velice rad videl hosi, ale mlada ma zavody a slibil jsem, ze pohlidam prcka. Na nejake vyjizdky to s nim zatim neni, ale kdybyste jeli na kafe na Fojtku na Hutisku, misto do Sportu, tak bych s nim na chvili dorazil. Sviti tam slunko a muze tam litat.. Pocitam, ze je to letos asi posledni moznost se takhle potkat.