Pavel260 píše:ze bych jel ? tim padem by tam byl jden velkej osel
Henges píše:Safra přesně něco takového jsem plánoval Tohle téma mi nejak uniklo. Cestu do Alp na pár dní a pak k moři po Evropě trošku, jsem plánoval ještě když jsem měl crx targu, ale pak mi ji naboural kolega tak jsem ji prodal protože mi uplně nesedla (koupil jsem ji tehdy protože jsem chtěl zustat u Hondy a mx5 byla ještě drahá ale už tehdy jsem ji chtěl ) a ted mě ta myšlenka hlodala zase s nějakým takovým výletem Celé téma se mi teda nechce pročítat když vidím 8 stran Co se tedy dořešilo pls?
Henges píše:No podobnou trasu. Rakousko, alpy, jezera, Švýcarsko, Monaco,Saint Tropez , Řím a zpět, zhruba nástřel co jsem měl původně v plánu... ale i na to nevím zda našetřím
petr007 píše:Henges píše:No podobnou trasu. Rakousko, alpy, jezera, Švýcarsko, Monaco,Saint Tropez , Řím a zpět, zhruba nástřel co jsem měl původně v plánu... ale i na to nevím zda našetřím
přijde mi toho hodně. Já cestu na Korsiku 2011 plánuji na 6 dní na ostrově ježdění mazdou ( tak cca okolo 200 km denně), koupání a prohlídka zajímavostí (příroda hlavně). Zastávky v Dolomitech nebo na jezeru Garda je jen takový doplněk při cestě tam a zpět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků