Ono je to hodně o tom si těch reakcí aktivně všímat. Když jsem jezdil MX-5 nově, tak jsem si toho hodně všímal, a ani teď ty reakce neustávají, jen už jim nevěnuju takovou pozornost jako dřív.
Hlavně ve městě kolem zastávek MHD plných lidí a často jsou slyšet pozitivní reakce a vidět, jak se lidi otáčí a ukazují prstem za doprovodu hlasitého "júúúúúúú"
Přes týden parkuju u školky a to je vůbec ráj radosti okolí - snad všechny děti úplně jásají, že je to auto hezký, že nemá střechu, že je malý a proč ho jejich rodiče nemají
Ale největší sranda je to s příchodem zimy. Ať už u Benzínky obsluha, ostatní tankující, sousedi doma na vesnici, náhodní kolemjdoucí ve městě, obsluha v různých Drive Thru, všude se všichni ptají, jestli mi není zima, když jako nemám střechu. Jen to je spíš údiv než obdiv
Kočkolapka - ta je moje. Tohle jméno vzniklo v podstatě z recese a ujalo se hezky. Nikdo to nebylo myšleno vážně
Nicméně první úlovek jsem zaznamenal, od té doby byl ještě jeden, ale to byl kocour...
Ale nemůžu říct, že by se Miata holkám nelíbila - líbí a moc, kamarádka mi dokonce řekla: "Já miluju tvoje auto."
Ale auto pro mě vždycky byl zdroj radosti z řízení a ne způsob upoutávání pozornosti nebo balení holek, na to snad nikdo z nás auto nepotřebuje