Tomin píše:Safa: Pobavil jsi mě!
Tomin píše:Ale teď na tu temnější strunu. Co třeba závodníci a pretekáry? Máte nějaké fígle, jak si nenechat pokazit výlet někým, jehož ego nevydrželo předjetí nízkým roadsterem?
Safa píše:Tomin píše:Safa: Pobavil jsi mě!
To mě těší, příhodami ze života se od té doby, co mám Nellču, bavím skoro každý den - jaro, léto, podzim, zima. A rád se podělím. Mávají mi traktoristi, na okreskách mě lidi často pouštějí a ještě zablikají, já jim mávnu. V devadesáti procentech případů za umožnění bezpečného předjetí tímto způsobem poděkuji. Pravidelně bývám focen a natáčen mobily. V zácpě na dálnici si se mnou povídají kamióňáci. Policajty při dvou kontrolách, které jsem zatím s Majdou měl, vůbec nezajímaly moje papíry, ale motor, kam se stahuje střecha a jak velký to má kufr. Když mě navigace vehnala v Prokopském údolí omylem do cyklostezky, tak mi lidi pokojně ustupovali a smáli se, měšťák se smál taky a ještě mi zamával. Před barákem mi sousedi vyhradili trvalé místo před oknem, abych na autíčko viděl. Předtím se služebním Citigem jsem parkoval pokaždé jinde. Děti jsou kapitola sama pro sebe. A je úplně jedno, že mám "jen" NC (a to prosím velmi decentní Galaxy Grey Mica). Miata v jakékoliv verzi je prostě auto, které budí zájem, úsměvy a zahání chmury, vztek i blbou náladu. Dokonce i příhodu a la Kousmen jsem zažil - taky se mi motal kolem auta cikánek. Pak z něj vypadlo, že má doma starou Barchettu a jen se chtěl podívat, protože se mu MX-5ky strašně líbí a jednou by si chtěl pořídit zelenou NA...
Fernie má pravdu - je to tak trochu auto pro exhibicionisty. Ale mně to vůbec nevadí. A myslím, že nikomu z vás, kdo Miatu vlastníte. A stejně tak si myslím, že stejné či podobné zážitky, které mám já, zažíváte i vy...Tomin píše:Ale teď na tu temnější strunu. Co třeba závodníci a pretekáry? Máte nějaké fígle, jak si nenechat pokazit výlet někým, jehož ego nevydrželo předjetí nízkým roadsterem?
Když chce někdo závodit, tak ho bez problémů pustím. Já totiž potřebu závodit nemívám (teda pokud zrovna nejedu na konci kolony Miat a v čele nejsou noose, Mike a podobní střelci - nic ve zlém, chlapci, mám vás rád )... Strašně mě ale serou lepiči. S blbem, jehož ego nevydrželo, že jsem si dovolil ho předjet, jsem se naštěstí ještě nepotkal...
mx-5nd2.0 píše:Děti mávaj, větší řeší, co to je a tak slyším jen: "Mazda?"
Ale vážně je to prosté - v obci a na rovince ať si jedou, v zatáčkách odjedu já...:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 282 návštevníků