Ahoj, nějak mě proste cistě stříbrný nbflko neba a chtělo by to trochu rozstrelit. Původní plán byl dát tmavé kola, ale teď bych šel spíš něčeho více funky ...tudíž co tu rozjet flame o tom jestli jo, ne, jakou barvu kol - časem by do stejné barvy šel i rám až ho pořídím. ....zatím se mi dost líbíla oranžová nebo tyrkysová / modrá _ Případně ukažte co máte na autě vy
A máš třeba nějaké fotky?:) Já bych asi nechal lakovat originální 16" ze sportivky. Tomu snížení auta se stále bráním navíc bych hnedka někde orval lip
RON píše:16" sportive, malinko tmavší, než origo mám na mém NB, koukni ke mě do vlákna. Snížení -35mm
To nevypadá zle:), ale stříbrná by u mě prostě zapadla. A to snížení mě spíš děsí v rámci zachování zdraví mé páteře ..protože už teď filtruju zadkem kaminky
Já budu dávat na auto červený, tak až to bude, určitě se podělím. Beru to ale tak, že se to k mému autu hodí. Šedá metla, interiír v červenočervené kombinaci. Ale obecně na mazdách mi přijdou barevný kola fajn. To autíčko vypadá už tak jak hračka, takhle je to ještě podtržené
Taky bych to na pestrý barvy moc neviděl, osobně mi přijde červená na kola jako snad nejhorší barva ale proti gustu... Z toho co jsi psal bych to viděl asi na oranžovou..Ale...Jde taky o to, na jaký kola to chceš dát.. Osobně bych to viděl na hodněpaprskový kola a barva (něco jako OZ superturismo) buď bílá, nebo oranžová z již zmíněného..A nebo naopak na co "nejprázdnější" kola černej lesk....
Me se treba libi to co ma m8rinek - tmave modrou s oranzovyma:)...ale na stribrnou je to tezkej vyber:)...jinak ja souhlasim s tim ze miata je proste motokara- hracka takze to u ni nevadi nebo co maji kluci oranzovou se sedivou metalizou, taky paradni
Zatim jezdim na origo SB kolech, na který se podle mě žádná barva moc nehodí. Časem bych ale pořídil kola na způsob OZ ULTRALEGGERA (přímo na OZ asi nebudou finance) v černým laku.
Jezdím na sériových discích (stříbrná) + druhá sada kol jsou také seriové 15in enkei ale v oranžové A auto to celkem sekne.
na sluníčku
A šedé auto s červenými koly není vůbec špatné
Pokud se chceš odvázat, tak bych dal každé kolo klidně jinou barvou
Určitě bych se vyhnul tmavým kolům, to pak je jako ocelové disky
Otázkou je zda chceš mít auto decentní či výrazné...
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo