Zdravím, klucí,
rád bych tu s Vašim dovolením a účastí rozjel takový menší výzkum
a) Co jste kdo ztratil jízdou bez střechy (nemyslím například iluzi o tom, že jízda TOPLESS je o ničem, mám na mysli spíše hmotné statky)?
b) Co Vám naopak
při jízdě bez střechy přistálo v autě?Přiznávám, vlákno je blbost, ale po včerejší jízdě kaštanovou alejí pod Mikulovem mě zajímá, co kdo zažil podobného. Sám začnu:
a)
1.
Čepici - holt začátky bývají krušné a zkušenosti jsou nepřenosné..člověk si je musí pracně nasbírat sám. Čepici jsem fešně nechal odpočívat na opěrce hlavy při zastávce u odpočívadla. Po rozjetí jsem na ni zapomněl a jakmile jsem najel na rychlostní v Bratislavě, ve zpětném jsem viděl čepici odlétající v dál a dávající mi navždy sbohem. Brzdit bylo nemožné
nechť odpočívá v pokoji..
2.
Plastová krabička od jídla - nikdo z posádky si nevzpomněl, že jsem odložili prázdnou krabičku od jídla za windshot. mrcha v rychlosti dvakrát klepla o plast a když mi došlo, o co jde, už se vznášela za autem..
3.
Málem telefon - valili jsme právě kolem pole s mračnem větrných elektráren a přítelkyně v očekávání skvělého snímku zvedla ruce s telefonem nad rám předního skla. Než jsem ji stihl upozornit, její zbrusu nový dotykáč a odpor vzduchu udělaly své - načež jsem již zíral je do jejich krásných vykulených očích a počítám nebýt rachotu kolem, slyšel bych i její tlukoucí srdce. Naštěstí telefon po vysmeknutí stihla ještě zachytit
a my se smáli ještě několik dalších kilometrů.
b)
Kaštan - jak jsem avizoval. Projíždíme v jedoucí koloně kaštanovou alejí a na středovém panelu mi odpočívá vesta, páč se oteplilo. Všade kolem na silnici rozježděné popadané kaštany. Akorát říkám přítuli, že bych nerad pocítil náraz kaštanu do karosérie a po pár dalších vteřinách morda do středového panelu. Nebýt tam několik vrstev oblečení, myslím, že by bylo po kastlíku. Kaštan zůstal v celku. O pár metrů dál/blíž máme důlek v karosérii..být to desítky centimetrů, možná v hlavě.. A tak se zrodil nápad na tento výzkum..
Tož se přidávejte
kdo co máte.
Díky!
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0