nedavno sem videl nakej porad na discovery a par jinech programech kde volili nejlepsi sportovni auto vsech dob. hodnotili tam vsechno mozny od ceny az po zpracovani a miata NA vyhrala 2. misto. pak sem koukal na porad wheeler dealers a tam si ji chvalili jako nejzabavnejsi auto co tam meli. a ve fifth gearu kde porovnavala viky novou NC s NA prohlasila ze NA je zabavnejsi, ackoliv NC tusim na okruhu vyhrala byt se zanedbatelnym rozdilem. taky sem cetl nekde hlasku, ze znalec aut na vas v miate pokyne a bude vas mit za odbornika a znalce aut, kdezto bezny pozer vas bude povazovat za gaye, protoze mazda ma trosku zenske tvary, tak jeji technika to dokonale vynahrazuje. a to mi dnes potvrdil i muj bracha(ne zrovna zabavny clovek) kterymu sem miatu pujcil a vzal sem ho do kopcu do zatacek a mel usmev od ucha k uchu. a prohlasil ze to auto ma naprosto dokonaly rizeni a chovani. prestoze uz ridil nejedno sportovni auto tak ho podle jeho vyrazu tohle uchvatilo hodne. mel sem z toho strasnou radost. myslim si ze casem tu budem mit dalsiho miataka z litomeric.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Ty jo....tys mi to vytrhnul z pod ruky Přesně sem ted hledal, do kterýho fora to loupnout, abych se zas neopakoval. Jasně, že koukám. A zejtra už to bude na webu....
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej
No Franta v tom teda seděl jak vosa na bomboně...kolik ten chlap měří? Já mám 189cm a připadá mi to v NB ok. Jasně, kámoš co má 205 se za volant nevešel... . Nebo že by NC bylo trochu menší na prostor u řidiče? Pak by to chtělo holt jiný sesle... Jinak ta červená mě teda moc nechytla. Radši bych tu bílou.
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej
Jelikoz sem vstal akorat kdyz to nejak tak koncilo, tak jediny co muzu rict - woooow ta cervena se mi faaakt libila uz asi vim co si koupim po mym FLku
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing