Nová generace ND...?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Nová generace ND...?

Příspěvekod evlo » 29 bře 2017, 13:50

TeeJay píše:Nikdo v autě nesedí se skrčenejma nohama, natož v MX-5. Je prostě blbost řešit nějakej hrb, kterej je kousek od sedačky, kam si nikdy nikdo nohy nedává - ty patří natažené dopředu před hrb... ale prostě to auto chceš a máš na něj, pak si ho pořídíš, nebo ho nechceš či na něj nemáš, tak si ho nepořídíš, je to jednoduchý ;) a přestal bych do toho vrtat, nikdy to nikomu nevadilo, rozhodně ne tak, aby si kvůli tomu nekoupil auto... dokud nepřišel evlo a luv :lol:

Me hrb natolik nevadí aby byl překážkou v koupi, jezdim většinou sam a tak me stačí nouzové sedadlo spolujezdce, řízení je hrozné, ale jako celek se me auto líbí, nepřekonaný temné pro me je jednání prodejců, počkam az to půjde koupit v eshopu.

Zajímavý, ze škodovka ten problém s prodejci nemá a koupit jde důstojně. Když už tu někdo Boleslav vytáhl.
Naposledy upravil evlo dne 30 bře 2017, 00:30, celkově upraveno 2
evlo

Příspěvekod mildahb » 29 bře 2017, 21:18

evlo píše:
TeeJay píše:Nikdo v autě nesedí se skrčenejma nohama, natož v MX-5. Je prostě blbost řešit nějakej hrb, kterej je kousek od sedačky, kam si nikdy nikdo nohy nedává - ty patří natažené dopředu před hrb... ale prostě to auto chceš a máš na něj, pak si ho pořídíš, nebo ho nechceš či na něj nemáš, tak si ho nepořídíš, je to jednoduchý ;) a přestal bych do toho vrtat, nikdy to nikomu nevadilo, rozhodně ne tak, aby si kvůli tomu nekoupil auto... dokud nepřišel evlo a luv :lol:

Me hrb natolik nevadí aby byl překážkou v koupi, jezdil většinou sam a tak me stačí nouzové sedadlo spolujezdce, řízení je hrozné, ale jako celek se me auto líbí, nepřekonaný temné pro me je jednání prodejců, počkal az to půjde koupit v eshopu.

Zajímavý, ze škodovka ten problém s prodejci nemá a koupit jde důstojně. Když už tu někdo Boleslav vytáhl.

no nevím, kupoval jsem v Jihlavě a žádný problém.......
mildahb

Příspěvekod TeeJay » 30 bře 2017, 00:09

Je to jen o lidech, někde jsou v pohodě, jinde jsou idioti, no :) Tak se u těch idiotů seberu a vesele jedu jinam, možností od téže značky je dost :) A pak třeba s novým autem ještě hurá za těmi původními :lol:
Každopádně lepší důvod než boule v podlaze.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod tomybandit » 30 bře 2017, 09:23

Ten HRB ak je podobny ako v NC tak to je taky detail ze to mi nevadi ani teraz.
Skor ma zaujalo to o tych prevodovkach co je pravdy na tom ze tam davaju nejake ine od isteho casu.
A potom v com a preco je divne to riadenie volantu?...Je to kvoli tomu ride-by wire?
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod luv » 30 bře 2017, 10:17

.
Naposledy upravil luv dne 11 dub 2021, 20:06, celkově upraveno 1
luv

Příspěvekod MadJoe » 30 bře 2017, 12:02

Přesně jak říká luv, na miata.net je toho o převodovkách spousty, byl k tomu vydán bulletin.
Jaké další problémy se ND týkají? Ničeho jsem si v takové míře jako s převodovkama nevšiml.
První modely také měli problémy s diffem, ale ne v takové míře.
MadJoe

Příspěvekod evlo » 01 dub 2017, 23:16

Zas teda pozitivni, kdyz beru 1.5 take ty predni blatniky co jsou jako mrkacky, to je super a spouste lidi to asi nedojde. A pak seriove Pneu - lepsi I nez bridge co byli Na Hyundai. Nevim co za limitem, u testovaci jizdy jsem esp nevypl. A sedadla zakladni fakt dobry, jak recaro v nc. V 2.0 ty priplatkovy pro me horsi.
evlo

Příspěvekod luv » 02 dub 2017, 18:50

.
Naposledy upravil luv dne 11 dub 2021, 20:06, celkově upraveno 1
luv

Příspěvekod Maxton » 02 dub 2017, 20:53

Tak schranka pro spolujezdce je jen jedna z negativ co jsem rikal :-D nelibi se mi elektricky rizeni a bojim se toho problemu s prevodovkama ;-) A kdyz s autem jezdim v lete daily a obcas potrebuju nekam na jednani, tak se mi hodi mit papiry a ruzny kravinky ve schrance pred spolujezdcem. A dneska kdyz jsme jeli od tebe domu, tak jsme to resily s pritelkyni a rekla, ze by to nechtela, kvuli chybejicim madlum spolujezdce... I kdyz mozna by tam sli dodat z fiata, ten je ma :-) ... A ncfl 2.0 fakt nikde k pujceni treba na vikend, ted jsem to hledal znova cely vecer :-)
Maxton

Příspěvekod MadJoe » 03 dub 2017, 14:49

Proč se bát problému s převodovkou? Kryje to záruka, prodloužená, na 5let. Do té doby kdyby to byl špatný kus, musí se rozpadnout :-D
Jinak antikorozní ochrana i u ND bída, stejně jako u NC, viděl jsem pár kousků kde už po první zimě se začala objevovat povrchová rez a na to jsem háklivý, takže řešení je ošetřit to hned po nákupu :-D
Taky jsem chtěl NCFL, jenže hezké vyjde na 500t, většina neodpočtových, a to už jsme prakticky na ceně ND 2.0.
MadJoe

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...