Nová generace ND...?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Nová generace ND...?

Příspěvekod kousmen » 16 led 2012, 18:12

PavelS: Já jsem se nikdy nesvezl ani v NA a toužil jsem po ní. Ať už je cokoliv jinýho jakkoliv úžasný... říkám, že bys musel znát moje zvrácený myšlení abys rozuměl proč. ;) Kupování bylo taky jednoduchý, první černá miata šla hned za mnou. Buďto bude mít slušnej stav a já budu rád a nebo bude v řitce a já ji z toho vytáhnu. Padla druhá možnost a já jsem šťastnej člověk. Chápu, že je to nepochopitelný, ale takový věci lidi dělají... :D
Jak řekli kluci, každej chceme něco jinýho. Mimochodem rád bych ještě miníka abych měl i praktický auto s rozumnou spotřebou :D , takže je teď jasný komu z tohoto fóra závidím. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 16 led 2012, 18:16

kousmen píše: Mimochodem rád bych ještě miníka abych měl i praktický auto s rozumnou spotřebou :D , takže je teď jasný komu z tohoto fóra závidím. :D

kousi ses uplne jinde :D mini ma stejnou spotrebu (litrovej motor) a na prachy je to jeste vetsi zrout nez mazda :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 16 led 2012, 18:22

A já jsem myslel, že ten vtip z toho jde vyčíst. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Pavel260 » 16 led 2012, 18:25

no tak prakticky to je :D jen s tou spotrebou ses vedle jak ta jedle :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 16 led 2012, 18:28

No myslel jsem to s velkou nadsázkou, ale praktičtější než mia to je a spotřebu určitě míň jak 13/100 má ne? Pokus o vtip byl spíš v tom, že to vůbec nejsou důvody proč chci miniho. :D
BTW: super chat. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod riderhenry » 16 led 2012, 20:52

PavelS: Lepsi? Co to znamena? Kdyz clovek zahrne do toho porovnani cenu, pripadne co jde za ty penize s NA udelat, tak bych tohle teda nerekl, obzvlast jestli ma clovek auto na vikendy (jako ty, pokud se nepletu).
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelS » 16 led 2012, 21:38

Jasný - je to sice relativní - i první generace je geniální auto, ale ani sto tisíc ti neudělá takovou tu dospělost, modernost...NAčko bude a v podstatě už je, úžasnej veterán, ale pořád to bude trošku vibrátor na kostkách a ta výbava která NC nechybí se občas taky hodí (pořádný světla, klima - jasně, ta v nějakých NA je apod...) :) Nemluvě o tom, že výkonu NC nedosáhneš pokud nebudeš porušovat předpisy ČR atd ;)

Je to poplatností doby, ale NC za tu vyšší cenu má co nabídnout - a myslim, že i když naivenstuješ peníze do NA, tak pořád to nebude na té úrovni. Ale bude to kure.sky blízko, to uznávám - už proto, že NA miluju celým zbytkem motoristický duše co mi po NC zbývá... :D
PavelS

Příspěvekod Zed » 16 led 2012, 22:04

Já to mám asi takhle ... NC se mi líbí, klidně bych si ho koupil, ale pouze v případě pokud bych hledal pohodlný auto na cestování, se kterým se navíc budu chtít i bavit. Na okruh mi tak nějak nepatří, nevím proč, asi moc nový a bylo by mi ho škoda. Jinak mi připadá tahle evoluce fajn, mezi NA a NC je skoro dvacet let, takže pokrok ve všech směrech musí být znát a veřím, že je znát dost, třeba v tuhosti kastle, komfortu atd.
Ale mám NA, první důvod je finanční dostupnost, druhej hračka pro zábavu ve volným čase a třetí .. "mrk mrk" :lol: :lol: Prostě jsem ho chtěl a mám to podobně jak Kousmen.

Jinak mi to připadne celkem nevyrovnaný srovnání, hlavně skrz evoluční pouť, která obě verze dělí. NA nemůže být nikdy na úrovni NC, to zní spíš jak utopie.
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod PavelS » 16 led 2012, 22:18

Souhlasim s tebou Zdeňku, mám to podobně ;) Všechny stojej za to, wo tom žááádná! :twisted:
PavelS

Příspěvekod Winie » 16 led 2012, 22:19

ona ta evoluce neni vzdy k dobru veci. osobne bych u auta na zabavu takovy veci jako klimu a dalsi elektronicky vecicky ani nechtel. a jako auto ktery bych pouzival jinak bych si mx5 nekoupil vubec. je to proste sranda auto a dalsi generace bude muset bejt sakra dobra, nebo bude mit v FT86 hodne tezkyho soupere.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...