MX-5, prosím poraďte s výběrem

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX-5, prosím poraďte s výběrem

Příspěvekod Pochtli » 15 črc 2012, 12:20

Vavris píše:..Caterhamy, které se stádem Mazd prokousávaly jak žralok tuleněma...

Dobrá hláška :lol:
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod IvanGS » 15 črc 2012, 18:24

Byl jsem Mondeem, zůstalo před bránou. Jel jsem s přítelkyní Drákulou jen na chvilku po práci, odpoledne už jsem musel být zase jinde, takže jsem viděl jen individuální trojkola na čas. Když jel nějaký Caterham, asi jsem zrovna slintal na MX-5 v "depu":-).
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod JanaG » 03 zář 2012, 20:36

Moje predosle auto bola tiez 924, teda presnejsie 924s, takze ked som si nasla moju terajsiu NA, tie mrkacky mi hned podali ruku - uz len kvoli tomu sentimentu ;)
NA sice nie je taka silna ako 924, ale je dostatocne ziva a vrtka aby sa s nou dalo poprehanat so zrychlenym tepom. NA nie je zvnutra nijak extra komfortna (uplne treba zabudnut na tie fajnove vychytavky co malo porsche bezne uz pred 30 rokmi), ale zabudam na to asi tak pri zaradeni dvojky 8-) Pri pomalsej jazde na nejakej tankodromovej ceste mi sklovina dava zbohom, ale zas na horskych "vratakoch" som rada ze ma taky tvrdy podvozok lebo s prstom v nose prejdem zakrutu 2x rychlejsie ako ostatni..
NA vobec nie je pohodlna a prakticka, ale fakt je, ze so ziadnym autom som si neuzila tolko srandy ako s MX5 :mrgreen: a to je fakt.
JanaG

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...