MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod bmxdave » 16 dub 2012, 20:03

Vojtiiisek: Díky za zprávu :) Tak to je opravdu klenot jak to popisuješ, tak málo najeto je super ale zase na druhou stranu není moc dobré že to moc nejezdilo a stálo v garáži. Já si říkal že ta cena je nějaká divná, těch 100tis. si myslím že by byla taková normální optimální cena. Já si hned říkal že ten borec se snad pomátl jen za 59 to střelit. vždyt je to unikát kterých už je tak málo že :)
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 16 dub 2012, 20:09

hlavne pokud to ma kompletni historii, byla nebourana a neni na ni vyraznejsi kosmetika, tak to ma potencial i jako veteran. pokud k tomu bude mit i kupni smlouvu, tak je to bomba. a troufam si rict, ze mozna i za vic jak 100000
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod bmxdave » 16 dub 2012, 20:22

100tisíc je super cena, tady jsem našel z německa něco podobného a cena? 250 000 kč! ;)

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... eage=90000
bmxdave

Příspěvekod vojtiiisek » 16 dub 2012, 20:24

Winie píše:hlavne pokud to ma kompletni historii, byla nebourana a neni na ni vyraznejsi kosmetika, tak to ma potencial i jako veteran. pokud k tomu bude mit i kupni smlouvu, tak je to bomba. a troufam si rict, ze mozna i za vic jak 100000

Ma kupni smlouvu kdyz byla kupovana z nemecka ale v ni je ze byla bourana na predek(jak moc nikdo nevi) ale pri rizeni auto mirne tahlo na stranu,netroufam si rict cim to bylo :(
Jinak od toho roku co ji privezl ma kompletni historii. Ve fakturach je vse co se menilo, ma vsechny papiry o stk a nikdy zadna zavada.
Cenu podcenil,napise Mi ji ve stredu tak se tu s vama podelim.
NA > NBFL > NB > NC

*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
vojtiiisek

Příspěvekod PavelS » 16 dub 2012, 20:37

vojtiiisek píše:Tak mam po projizdce a kompletni prohlidce te modre krasavice z Brna.
Kdyz jsem ji spatril malem Me ukapla slina ;) Najeto 68tis km(dolozene!!),pan je prvbi majitel,vlastni ji uz 15let!!
Pravidelne servisy v Mazde(dolozene,videl jsem veskerou dokumentaci k vozu) pan ma jeste stary technicak kterej jsem v zivote nevidel:D (je mi 23let takze se neni co divit)...
Stav je A1++++++++!!!
Bohuzel kdyz jsem se ptal na cenu tak bude vyssi nez je v inzeratu,to byl jen takovej nastrel od oka,bohuzel jinak by uz byla doma.
Na podvozek jsem jen nakoukl a nikde zadna rez ale bylo to v garazi v seru.. Rameno bylo cerny;)

Uvidime jak se rozhodne s cenou:(( Ale za takovejhle klenot bych chtel 100tis...

Tak je první majitel nebo není?? Stav A1++++++++++++++++++++++++ a byla bouraná?? Ty seš jeho PR nebo co :D

Každopádně pánovo jednání je hodně ulítlý - navnadit někoho cenou a pak ho poslat přes půl republiky domů že si to rozmyslim je dost nahovno...
PavelS

Příspěvekod vojtiiisek » 16 dub 2012, 20:39

PavelS píše:
vojtiiisek píše:Tak mam po projizdce a kompletni prohlidce te modre krasavice z Brna.
Kdyz jsem ji spatril malem Me ukapla slina ;) Najeto 68tis km(dolozene!!),pan je prvbi majitel,vlastni ji uz 15let!!
Pravidelne servisy v Mazde(dolozene,videl jsem veskerou dokumentaci k vozu) pan ma jeste stary technicak kterej jsem v zivote nevidel:D (je mi 23let takze se neni co divit)...
Stav je A1++++++++!!!
Bohuzel kdyz jsem se ptal na cenu tak bude vyssi nez je v inzeratu,to byl jen takovej nastrel od oka,bohuzel jinak by uz byla doma.
Na podvozek jsem jen nakoukl a nikde zadna rez ale bylo to v garazi v seru.. Rameno bylo cerny;)

Uvidime jak se rozhodne s cenou:(( Ale za takovejhle klenot bych chtel 100tis...

Tak je první majitel nebo není?? Stav A1++++++++++++++++++++++++ a byla bouraná?? Ty seš jeho PR nebo co :D

Každopádně pánovo jednání je hodně ulítlý - navnadit někoho cenou a pak ho poslat přes půl republiky domů že si to rozmyslim je dost nahovno...

Je prvni majitel v CR ;) a byla bourana.. Nejsem jeho PR jen je tohle treti NAcko co jsem nedavno prohlidl a bylo ve stavu A1+.. Kdo je z Brna at se jede presvedcit.
NA > NBFL > NB > NC

*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
vojtiiisek

Příspěvekod PavelS » 16 dub 2012, 20:43

Dobře - jen piš teda reálný info...když sem si četl tvůj první příspěvek, tak sem měl pocit, že je to auto za čtvrt mega... ;) Evidentně jsi pánovi nechal na autě oči, že si řekl, že z tebe vymáčkne víc - good job :)
PavelS

Příspěvekod petr007 » 16 dub 2012, 21:04

Přijde mi to divoký, kompletní historie, ale o bouračce neví nic. Přeci i kdyby to koupil opravený, tak musí vědět co s tím bylo a co se na tom dělalo.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Příspěvekod Winie » 16 dub 2012, 21:41

pokud je po bouracce, tak uz to nema takovou cenu. v tu chvili se stava ta cena realna, obzvlast pokud tahne doprava... muze to bejt jen rozhozena geometrie, ale taky hnuta kastle. navic pokud nekdo jezdi 15let s autem ktery tahne doprava, tak to zrovna nevypovida o jeho vzornym starani se o auto.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod dopr » 16 dub 2012, 21:49

tak treba to zrovna prezul na jiny kola. Ja ted prezul na letni a auto mi taky tahne do prava, prestoze na zimacich bylo vse ok ;)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...