Winie píše:hlavne pokud to ma kompletni historii, byla nebourana a neni na ni vyraznejsi kosmetika, tak to ma potencial i jako veteran. pokud k tomu bude mit i kupni smlouvu, tak je to bomba. a troufam si rict, ze mozna i za vic jak 100000
vojtiiisek píše:Tak mam po projizdce a kompletni prohlidce te modre krasavice z Brna.
Kdyz jsem ji spatril malem Me ukapla slina Najeto 68tis km(dolozene!!),pan je prvbi majitel,vlastni ji uz 15let!!
Pravidelne servisy v Mazde(dolozene,videl jsem veskerou dokumentaci k vozu) pan ma jeste stary technicak kterej jsem v zivote nevidel:D (je mi 23let takze se neni co divit)...
Stav je A1++++++++!!!
Bohuzel kdyz jsem se ptal na cenu tak bude vyssi nez je v inzeratu,to byl jen takovej nastrel od oka,bohuzel jinak by uz byla doma.
Na podvozek jsem jen nakoukl a nikde zadna rez ale bylo to v garazi v seru.. Rameno bylo cerny;)
Uvidime jak se rozhodne s cenou:(( Ale za takovejhle klenot bych chtel 100tis...
PavelS píše:vojtiiisek píše:Tak mam po projizdce a kompletni prohlidce te modre krasavice z Brna.
Kdyz jsem ji spatril malem Me ukapla slina Najeto 68tis km(dolozene!!),pan je prvbi majitel,vlastni ji uz 15let!!
Pravidelne servisy v Mazde(dolozene,videl jsem veskerou dokumentaci k vozu) pan ma jeste stary technicak kterej jsem v zivote nevidel:D (je mi 23let takze se neni co divit)...
Stav je A1++++++++!!!
Bohuzel kdyz jsem se ptal na cenu tak bude vyssi nez je v inzeratu,to byl jen takovej nastrel od oka,bohuzel jinak by uz byla doma.
Na podvozek jsem jen nakoukl a nikde zadna rez ale bylo to v garazi v seru.. Rameno bylo cerny;)
Uvidime jak se rozhodne s cenou:(( Ale za takovejhle klenot bych chtel 100tis...
Tak je první majitel nebo není?? Stav A1++++++++++++++++++++++++ a byla bouraná?? Ty seš jeho PR nebo co
Každopádně pánovo jednání je hodně ulítlý - navnadit někoho cenou a pak ho poslat přes půl republiky domů že si to rozmyslim je dost nahovno...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 200 návštevníků