Nová generace ND...?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Nová generace ND...?

Příspěvekod phantomond » 23 bře 2016, 07:58

Ještě že jsem byl moc chudej na to, abych si ND pořídil. Bych si teď pěkně drbal hlavu :-D Alespoň vím, v čem budu za nějakých 10 let jezdit :D
phantomond

Příspěvekod Mike » 23 bře 2016, 09:13

No ještě, že jsem nerozprodal všechnny auta a tu jednu ledvinu jak jsem vyhrožoval před půl rokem kvůli koupi ND. Teď bych hledal kupce na lehce jetý ND a snažil se koupit zpět svoji ledvinu.
Jsem zvedavej na detaily. hmotnost navíc a cenovku...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod tomybandit » 23 bře 2016, 10:11

Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod hroche » 23 bře 2016, 10:20

z hlediska technického je to paráda, ale to je asi všechno. Přijde mi, že mazda si tímto hraje na porsche. raději bych uvítal klasické kupé než targu. Kupé bychom mi petrolheadi ocenili více.
hroche

Příspěvekod tomybandit » 23 bře 2016, 10:52

chalani ja vas nechapem,heh..kupujete si cabria abyste snivali o kupe,heh...hlavna vyhoda Miaty je v tom ze je to kabrio...to uz mozte potom kupit aj hyundai coupe :D
Naopak tento pocin je uzasny, Miata ziska na exluzivite.
Ale nevravim ze ked som videl navrhy MX5 ND kupe ze nevyzerala uzasne :D , ale bez moznosti dat prec strechu to auto pre mna straca vyznam ;)
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod Gomez » 23 bře 2016, 11:15

tomybandit píše:chalani ja vas nechapem,heh..kupujete si cabria abyste snivali o kupe,heh...hlavna vyhoda Miaty je v tom ze je to kabrio...to uz mozte potom kupit aj hyundai coupe :D
Naopak tento pocin je uzasny, Miata ziska na exluzivite.
Ale nevravim ze ked som videl navrhy MX5 ND kupe ze nevyzerala uzasne :D , ale bez moznosti dat prec strechu to auto pre mna straca vyznam ;)

+1 ;)
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0
Gomez

Obrázky: 19

Příspěvekod Mike » 23 bře 2016, 11:29

Ale tohle není coupé, to je targa. Dle mýho nejlepší možná karoserie.
Mimochodem cabrio tady moc lidí nemá. Povětšinou roadstery ;)
Miatu coupé bych nechtěl, přesně jak píše tommybandit, pro mě by to auto nemělo význam...jsem na to málo petrolhead nebo starej :D Respektive mezi coupé autama bych vybral jiný stroje
A hrát na Porsche? Targu sice Porsche před pár desítkami let vymyslelo, ale není zdaleka jedinou automobilkou, která tenhle geniální vynález používá(la)...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Veet » 23 bře 2016, 11:45

Pekny to je, ale vaha navic a zvyseni teziste mi za to rozhodne nestoji. Kdyby to alespon pridalo na tuhosti :)
Veet

Příspěvekod LordJames » 23 bře 2016, 12:08

presne tak, podle me je tohle absolutni nesmysl. Kdyz targa, tak manualni, ale tohle je absolutni zbytecnost. Kdyby to byl proste jeden kus kastle a clovek si mohl obcas vyhodit "kus strechy"...tohle ale neprida na tuhosti, prida to na vaze, misto za sedackama by taky mohlo byt vyuzity jinak, nez na tenhle silenej mechanismus. Líbí se mi to, ale nechal bych to ve stadiu konceptu
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Pelko » 23 bře 2016, 12:14

vzhľadovo sa to dá, ale inak totálna zbytočnosť. Velice sa pýšia že ND postavili na základe gramovej stratégie, a nakoniec tam mrdnú takýto ťažký nezmysel :D
Pelko

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...