BTW: mohli bychom udelat takovou anketku pro konkurenty MX-5 dle generací. za me: NA - bez primeho konkurenta v CR (svetove asi suzuki capucino) neprima konkurence toyota MR2 (mk1 a 2) NB - BMW Z3 a neprima taky MR2 mk3 a elise mk1 NC - 350Z cabrio a neprima boxter, GT86, Cayman a mozna lotus elise/exige a zminenej renault spider
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
To záleží podle čeho kdo vybírá. Ale podle mě je zatím mx všech generací natolik originální kreace, že nemá žádnýho přímýho konkurenta. Přímí konkurenti jsou pro mě starý evropský kabriolety, hečbeky, sedany atd. Roadster je pořád docela neosídlenej ostrov, na kterým se nedá najít nic podobnýho mx-5kám...
Me se to libi celkem. Alfy sou mi putna, predokolky me nikdy nelakaly a zadokolek maj dost malo. Takovy dogma trosku Ale tohle se mi libi jak je to jako Elise takovej krucek k supersportu...určitě chvalihodnej pokus, rozbodne prvni poradna Alfa za x (desitek) let.
Ta alfa zepredu diky svetlum se mi nepaci,to jeji zadek je jina kava. To ja spis dost casto slintam nad BRZ. Strasne moc ho chci Jenze za ty prachy uz se blizim ke caymanovi...zatim jen tak teda snim,prachy bych i snad mel,ale je mi to lito za ne vyhodit
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007