jardaj. píše:Zdáááár ! Já už jsem včera uložil mazlíka k zimnímu spánku. Platím sezonní zákonné ručení a prý bude letos brzy zima a tak si už nechci připlácet. Já jsem měl odmlku protože připravuji vydání knížky (historie), a jezdil jsem s vnukem po republice na závody, a pak něco sesmolil do novin, takže jsem měl na moje roky dost vytížení. Což o to, sraz bychom si mohli dát, ale já bych vám s litrovým Polem nestačil. Leda že by mě vzal na slušný požádání Jindra nebo Milošek.
buteo píše:Tak třeba Vysočina se začíná krásně podzimně barvit, projel jsem tam ve čtvrtek za parádního počasí pár osvědčených i nově objevených kvalitních úseků ....
buteo píše:...Nicméně mám pocit, že Jihomoraváci snad vymřeli. Topic tady na fóru je dost mrtvý, možná se ale něco děje mimo, nevím.
Pochtli píše:buteo píše:...Nicméně mám pocit, že Jihomoraváci snad vymřeli. Topic tady na fóru je dost mrtvý, možná se ale něco děje mimo, nevím.
Taky mi přišlo, že se to tu tak nějak v tichosti rozpadlo - někdo prodal, někdo se odstěhoval a zbytek ticho po pěšině..
Jirka píše:Pochtli píše:buteo píše:...Nicméně mám pocit, že Jihomoraváci snad vymřeli. Topic tady na fóru je dost mrtvý, možná se ale něco děje mimo, nevím.
Taky mi přišlo, že se to tu tak nějak v tichosti rozpadlo - někdo prodal, někdo se odstěhoval a zbytek ticho po pěšině..
...někdo začal stavět...
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 154 návštevníků