hey tak tim si me dobre dostal seatiku... protoze ted resim koupi NB FL, v patek si pro ni jedu, ALE:
je mi pouhych 20, ted me prosim neberte jako mladyho chcapka co si chce poridit fesnej kockolap na predvadeni a ze v tom skoncim ve svodidlech prvni zatacku az me vypece zadokolka... tak to vazne neni, uz od mala jsem blazen do aut, naprostej milovnik, nedokazu si bez nich predstavit zit a moje nepredstavitelna touha mit svyho vlastniho milacka o kteryho se muzu starat a uzivat si s nim maximalni radost byla tak silna ze uz proste potrebovala byt ukojena
pripadam si jako tele to tady rikat takhle narovinu, ale verim ze vy vsichni me chapete =)
A mel sem prave nejvetsi dilema (NC pro me z financniho hlediska vubec neprichazela v uvahu) - NA nebo NB? NA - pro me klasika ktera to vse zacala, mrkacky sou legendarni a ucarovaly mi, ale jelikoz je tady velmi tezke sehnat NA 1.8 (potom cos mi ji vyfouk
=P sranda
) zacal jsem premyslet i nad NB... ze zacatku jsem nevidel rozdil mezi NB a NBFL, mx5 sem mel vzdy strasne rad ale nikdy jsem se o ni nezajimal nejak do hloubky, ale ted koukam ze normal NB bych si asi nekoupil, vazne neni tak pekna jako NBFL, FLko je podle me vylozene krasne auto. Co se tyce technicky stranky, ok ma sice samosvor coz beru jako plus ze bude jednodussi se na parkovisti naucit driftovat, ale jinak bych se bez toho asi obesel. A hlavne clovek musi na finance koukat ikdyz nechce, takze jsem hledal kus za ne zasadne nizkou cenu abych mel dobry kus, ale pres nejakych 150k sem se nechtel prehoupnout. Nakonec si myslim ze jsem udelal krasny kompromis mezi rozumem a srdcem, prevazuje podle meho vice srdce (fotky tu budou co nevidet, o vikendu bych chtel se svou novou pritelkyni Mazdickou neco nafotit =) - NBFL 1.8 cerna (bez urazky pro ostatni majitele NB, ale prijde mi ze v jedine cerne v ni chlap nevypada tak trochu priteplene, ale to je pouze muj osobni nazor, prosim berte to spise tak ze ja sam bych si v ni pripadal vzhledem ke svemu veku trosku spatne) kozeny bezove kremovy interier, s cernou palubkou, drevenym paketem NardiTorino, manualni klimatizace (presne jak rika PavelS, sice kila navic ale ta moznost je k nezaplaceni) a jinak asi nic co by stalo za zminku. Takze to je moje volba a jsem rad ze jsem vybral takto =)
Ale pokud bych mel odpovedet nezaujate primo na otazku - bral bych NA 1.8, srdcovka mrkacka, ktera za svymi nasledovniky nezaostava natolik aby o nich clovek musel premyslet, co se tyce jizdnich vlastnosti atd. Na bezpecnost kaslu, chci si auto uzit a ne se v nem zabit. Nejlepe v Velocity Red, cerna kola se stribrnymi limci a byl bych v osmem nebi