Nechci brát někomu iluze, taky sháním nějakej pěknej kousek. Čechy jsem vyloučil, tady se zatím neobjevila ani ta správná na papíře, natož v reálu. Hledám asi dva měsíce. Minulý víkend jsem si půjčil plaťák a vyrazil pro NB FL za 6.500Eček do vesnice Tenningen u švýcarskejch hranic. Ca. 650km z Prahy tam a to samý zpět. Obrázky jsem prohlížel fakt pečlivě a žádná vada vidět nebyla ani pod lupou.
Vyrazil jsem v neděli v sedm ráno a na místo jsem dorazil ca. hodinu po poledni. Prodával to němec, soukromník, ne arab ani bazar. Auto mělo mít najeto nějakejch 50.000km se serviskou, v bezvadným stavu, teda dle našeho telefonickýho rozhovoru. Jaké to však překvapení, když jsem dorazil na místo. Strávil jsem tam asi 30minut, než jsem se otočil na pětníku a mazal zpátky do matičky. Ty fotky vůbec neodpovídaly reálu, možná tak že byly z doby kdy to auto kupoval. Auto pobouchaný ze všech stran, ďůlky, odřeniny, stála na ulici, kolem střechy bahno, serviska ano ale z mazdy vyplněná jen od předchozího majitele, potom už jenom nějaká dílna.
A hlavně byla bořená na předek. Tak jsem chlapíkovi moc pěkně poděkoval, řekl mu že bych to nevzal ani za 3.000,- a vrátil se domů asi v jedenáct v noci. Naštěstí mě to vyšlo "jenom" na 3.000,- za naftu a plaťák. Takže pozor na pjasátka nemecký!!!