Tak treba Volvo XC90 s halogeny sviti uplne tragicky a rozhodne hur nez MX-5. Jinak ja uz ted jedno FL svetlo mam, takze uz taky nesvitim jako NB - jenom napul K tem mlhovkam - slysel jsem, ze zrovna na MX-5 jsou uplne na nic (a ne jen na MX-5 - mozna tak pri pouziti zluteho svetla...). Na mlhu jsem celkem zvykly z navratu z nocnich, ale neco jineho je jet po nezname trase, kde navic nejsou namalovane pruhy...
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Tak zrovna mlhovky na mx-5 funguji. narozdil od hlavnich svetel. Chapu ze mam na druhem aute bi-xen. ale i brachova Audi s halogenem sviti lip. ten ma zase naprd mlhovky, protoze je ma v hlavich svetlech...
Tak jsem dneska jel na vysočině podobným mlíkem jak s mazďulí a musím uznat, že jsem jí křivdil Mlhovky nemlhovky (starší fabka), viděl jsem opět totální kulový
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
no jistě. Ty mlhy co tady jsou posledni tydny jsou proste huste a je uplne jedno, jakym autem pojedes, stejne hovno uvidis, kdyz se mliko vali az na zemi.