tak to ja se snazim naucit umeni driftu uz od prvni chvile co mazdu mam. Jak rika woody ze videa mu nepomohli, tak me pomohli aspon v zakladnim pochopeni teorie - hlavne keitshi tsuchia (nevim jak se ten manik pise =D) a jeho zakladni prehled ruznych zpusobu driftu.
Tyjo chlapi jak rikate ze to jde i na 2ku tak sem asi tele, musim se to naucit, s moji 1.8 by to nemel bejt problem ale proste kdykoli se o to pokusim treba pres clutch kick tak mam malo vykonu. Jelikoz nemam pristup nekam na letiste ale pouze treba na volny parkoviste, kde to je proste o prdlacku mi prijde, musel bych si tam dat kuzel, jinak clovek nevi jestli to zvlada nebo ne, tak vyuzivam deste a mokry vozovky v prazskych ulicich
Samozrejme sem se uz parkrat pretocil, ale dycky to delam tam kde je hodne mista nebo si to muzu dovolit tak v pohode. Zezacatku urcite vyjezdy z krizovatek nebo ze svetel, dalsi muj step byl kruhac u nas na barrandove, jak ryba pise - tam se perfektne clovek nauci davkovat plyn, uz sem ho dokonce dal dvakrat dokola za sebou plynule
jen ted bojuju s tim ze se mi auto postupne zrychluje tim jak davkuju plyn - jak auto mit v driftu bez plynu
vim zes mi to ryba popisoval kdyz sme byli v moste