Jen taková poznámka pro další dlouhány. Zkusil jsem si konečně víc kousků a při 193-195 cm výšky (rozdíl je způsoben asi dilatací při změně teploty) jsem došel k následujícímu:
NA - místo v pohodě. Jak vevnitř skoro nic není, tak se tam poskládat dá. Pod střechou jsem měl nad hlavou tak 2-3 cm.
NB - místo taky dobrý. Madlo dveří trochu větší, ale zase zaoblenější. (Stejně by šlo pryč).
NBFL - s koženými vyhřívanými sedačkami určitě ne. Pod střechu jsem se nevešel a asi bych to dlouho nevydržel ani jako spolujezdec.
NC - místa plno. Zapadl jsem tam jako nic. Hodně lidí jimi tak trochu opovrhuje, ale řekl bych zbytečně. Fajn auto.
ND - někde jsem četl, že místa je méně, než dřív. Vešel jsem se úplně v pohodě. Nastupování se zataženou ručkou mi dokonce přišlo snadnější, než ve všech výše zmíněných. Připadal jsem si tam mnohem víc obklopený interiérem, prostě útulno. Výhled ale o něco horší kvůli silným sloupkům a pocitově menšímu oknu. Pohled přes tvarovanou kapotu je boží a sedačky mi krásně sedly.
Víc jsem toho naseděl, než najezdil.
Zataženou střechu beru spíš jako ukazatel místa. Stejně nad hlavu nepatří