Fotky -Jaký máte interier?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Fotky -Jaký máte interier?

Příspěvekod Dee #4 » 16 lis 2010, 01:32

tak jsem dal dohromady vsechny svoje IT skillz a je to uploadly a doufam ze se to i spravne zobrazi :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jako interier se mi extreme libi, miluju kombinaci cernyho auta a bezoveho interieru. A taky na to ze vetsina miat ma cerny, tak mi tohle prijde jako celkem zajimava exotika :) nesnasim v autech drevo, nicmene k tomuhle autu a bezovymu interieru to celkove proste sedi. Ale posledni dobou mi ten Nardi Torino paket prijde cim dal tim vic "cheap-ass look", takze na pristi sezonu planuju volant, radicku a rucku (bud Momo a nebo OEM - kde bych na jejich volanty atd sehnal nabidku? link? thx ;) )
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod George » 16 lis 2010, 10:11

^^ Dee -> GIYF
jinak aby to nebyl OT, takhle vypadalo NB, když jsem ho koupil
Obrázek

a novější fotku nemám... změnil se volant, nejdřív na Nardi Classic černá/černá, 360mm a teď nedávno na ten samej, akorát 330mm. Dál se změnilo rádio na Pioneer DEH-P3100UB a sedačka, nejdřív na Cobra Clubman, pak na Recaro Profi SPG a teď tam je kožená sklápěcí dědkovská Bride. Jinak zmizely ty chromový doplňky, je tam nová palubka a středová konzole z FLka
Obrázek
a tohle je asi jediná fotka interiéru u NA, komplet seriovej koženej packet
Obrázek
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Dee #4 » 17 lis 2010, 18:31

nevim co znamena GIYF :lol:
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod Pavel260 » 17 lis 2010, 18:36

no já se v týdnu do toho teprve pustím, vyzkouším vyházet koberce, panely dveří a všechny plasty a uvidím :D při nejmenším zkontroluji stav podlahy :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 17 lis 2010, 19:26

Pavel260 píše:no já se v týdnu do toho teprve pustím, vyzkouším vyházet koberce, panely dveří a všechny plasty a uvidím :D při nejmenším zkontroluji stav podlahy :D

hlavne je prosimte zas nerezej :D
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 17 lis 2010, 21:08

ale to já ho zase klidne uříznu :D ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod rimmer132 » 18 lis 2010, 19:03

Dee #4 píše:jako interier se mi extreme libi, miluju kombinaci cernyho auta a bezoveho interieru. A taky na to ze vetsina miat ma cerny, tak mi tohle prijde jako celkem zajimava exotika :) nesnasim v autech drevo, nicmene k tomuhle autu a bezovymu interieru to celkove proste sedi. Ale posledni dobou mi ten Nardi Torino paket prijde cim dal tim vic "cheap-ass look", takze na pristi sezonu planuju volant, radicku a rucku (bud Momo a nebo OEM - kde bych na jejich volanty atd sehnal nabidku? link? thx ;) )

To by byla skoda, drevo vypada prave honosne a Miate je kvalitni - Rolls, Bentley, Bristol, Daimler... jsou same drevo. Navic to v interieru hezky ladi; cerny volant, radicka a brzda (nedejboze cerna/chrom) by v zaplave bezove vypadaly dost bizarne. Cheap-ass maly kozeny paket se dnes montuje do kazde socky a na pohmat je adekvatne otresny, horsi nez kozenka, se ti divim :twisted:
2003 NBFL 1.9 Memories Obrázek ...f mohéru!
rimmer132

Příspěvekod Dee #4 » 19 lis 2010, 01:25

hele koukal sem na par fotek (cerna NB, bezovej interier a cernej volant) a nevypadalo to vubec spatne. Jako rozhodne si nestezuju - jak vetsina tvrdi ze drevenej volant klouze a nebo ze v kuzi se poti prdel a ze v ty sedacce clovek klouze ze strany na stranu - hovadiny lidicky. Uznavam ze latkovy seats muzou lip drzet delo v zatackach ale jinak sou to blaboly.

Jinak Rimmer, ja miatu budu "prestavovat" spis na streetracering car, proto chci dat pryc drevo ;) Nehodilo by se ke stylu kerym se bude vzhled mx-5 ubirat.
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod riderhenry » 19 lis 2010, 02:14

no ja bych teda kozenou sedacku nechtel ani domu, ani do auta... Bud to studi, nebo se v tom poti prdel. A co takhle si ten cerny volant nechat potahnout bezovou kuzi, alespon tak, jak to ma treba 10AE nebo i jine verze? Myslim, ze to tak i v nekterych verzich bylo z tovarny... ;)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelS » 19 lis 2010, 18:08

Dřevo je v roadsteru a jiným sportovním autě dědkovský :D Ale to Nardi MX-5ce dost sluší - neměnil bych origo vzhled :cry:

Můj je tady - kůže (prdel se v tom až tak nepotí ani nestudí, protože maj výhřev ;) 8-) )
Přílohy
interior 1.jpg
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...